[Exclusive]: Vivo V15 erbjuder en MediaTek Helio P70 SoC och en 32 megapixel selfie-kamera

[Exclusive]: Vivo V15 erbjuder en MediaTek Helio P70 SoC och en 32 megapixel selfie-kamera

“Vivo V15 kommer att vara ett mellanklassutbud med en trippel primĂ€r kamera instĂ€lld pĂ„ baksidan”

Vivo Àr redo att snart utöka sin V-serie av smartphones i Indien med lanseringen av Vivo V15 och V15 Pro imorgon. Framför avtÀckningen, 91mobiler nyligen gav dig de fullstÀndiga specifikationerna för den kommande Vivo V15 Pro-smarttelefonen. Nu Àr vi tillbaka med detaljer angÄende funktionerna i Vivo V15 ocksÄ.

Enligt vÄr kÀlla i detaljhandelskedjan kommer Vivo V15 att drivas av en MediaTek Helio P70-processor. Telefonen kommer att flagga en 32-megapixelkamera pÄ framsidan, precis som dess syskon, V15 Pro. Handenheten har en 12-megapixel primÀr shooter pÄ baksidan som kommer att kunna ta bilder med 24-megapixel upplösning. Bortsett frÄn en 12-megapixelsensor, kommer enheten ocksÄ att ha en 8-megapixels sekundÀr shooter och en 5-megapixels tredje snapper pÄ baksidan. Slutligen har vi lÀrt oss att Vivo V15 kommer med 4 GB RAM och 64 GB lagring och kommer att ha en bakmonterad fingeravtryckssensor.

NÀr det gÀller Vivo V15 Pro förvÀntas telefonen erbjuda en Super AMOLED-skÀrm av okÀnd storlek. Smarttelefonen sÀgs drivas av en Qualcomm Snapdragon 675-processor, med hjÀlp av 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. PÄ baksidan Àr handenheten tippad för att erbjuda samma uppsÀttning kameror som V15, men dess huvudsakliga 12-megapixelsensor sÀgs kunna ta 48-megapixelbilder. PÄ framsidan hittar du samma 32 megapixel selfie-shooter.

Vivo V15 Pro 16

Vi kommer att ha de officiella detaljerna angÄende specifikationerna och priserna för Vivo V15 och V15 Pro vid lanseringsevenemanget imorgon. SÄ hÄll dig uppdaterad 91mobiler för regelbundna uppdateringar.

Med ingÄngar frÄn Mukesh Kumar Singh