[Exclusive] Vivo V15 Pro 8GB RAM-variant som lanseras i Indien snart kommer att rikta sig mot OnePlus 7

Toppsmartphones med 32MP selfie-kameror i Indien

“V15 Pro Ă€r ett avancerat erbjudande med en skĂ€rmfront, en pop-out selfie-kamera och en Snapdragon 675 SoC”

Vivo V15 Pro Àr redo att fÄ en ny 8 GB RAM-variant i Indien, enligt en företagschef som vill vara anonym. Denna nya Vivo V15 Pro-variant kommer att lanseras för att tÀvla med den kommande OnePlus 7-smarttelefonen, som lanseras nÀsta vecka. Vivo planerar att lansera den hÀr nya varianten den hÀr mÄnaden, men ett visst datum eller tidslinje Àr inte tillgÀngligt just nu.

Precis som telefonens 6 GB RAM-variant kommer den nya 8 GB-modellen av handenheten att finnas med 128 GB lagringsutrymme. Den nya konfigurationen av enheten kommer att prissÀttas under 30 000 Rs och kommer att finnas tillgÀnglig i en speciell fÀrgvariant. AnmÀrkningsvÀrt slÀpptes 8 GB RAM-modellen pÄ V15 Pro ursprungligen i Malaysia nyligen.

Vivo V15 Pro_6

Vivo-chefen avslöjade ocksÄ att varumÀrket kommer att sÀnka priset pÄ Vivo V15 Pro: s 6 GB RAM-variant i landet nÀr den avancerade modellen landar. För nÀrvarande erbjuds 6 GB-varianten för 28 990 Rs, men det finns inget ord vad som kommer att bli dess nya prissÀttning just nu.

Vivo introducerade de senaste smartphones i V-serien som heter V15 och V15 Pro i Indien i februari. Den sistnÀmnda anlÀnde som en av de mest intressanta telefonerna frÄn varumÀrkets stall, med funktioner som en all-screen fascia samt en upphöjande selfie-kamera. Mellanklassutbudet slÀpptes i en enda RAM-variant i landet. Men nu Àr företaget redo att lansera Ànnu en modell av V15 Pro i den indiska subkontinenten.

Vivo V15 Pro_2

Dessutom har vi lĂ€rt oss att förutom den nya V15 Pro-varianten kommer företaget att lansera ytterligare tre telefoner i landet den hĂ€r mĂ„naden. Även om vi inte har namnet pĂ„ dessa enheter, kan vi förvĂ€nta oss att de ingĂ„r i Vivo U- och Y-serien. Vi kommer att ha mer information de nĂ€rmaste dagarna, sĂ„ hĂ„ll dig uppdaterad om regelbundna uppdateringar.

NÀr det gÀller Vivo V15 Pro lanserades den som vÀrldens första smartphone som anvÀnder Qualcomms nya Snapdragon 675-processor. Precis som sin föregÄngare kom telefonen med en fingeravtryckssensor under displayen och ett högt förhÄllande mellan skÀrm och kropp. Andra höjdpunkter i telefonen inkluderar en trippelkamerainstallation pÄ baksidan, en 32MP selfie-kamera och ett kraftigt 3700 mAh-batteri med stöd för dubbla motorer för snabb laddning.

Via Mukesh Singh