[Exclusive]: Vivo V15 Pro har tre bakre kameror med en 48MP huvudsensor. HÀr Àr specifikationerna

Vivo V15 Pro India lanseringsevenemang för idag: hur man tittar pÄ livestream

“Vivo V15 Pro kommer att visa upp en Super AMOLED-skĂ€rm, en fingeravtryckssensor under displayen och 32MP front shooter”

Förra Äret presenterade Vivo Vivo V11 och V11 Pro (recension) med daggdroppskÄr i Indien. Nu planerar företaget att avslöja sina nÀsta generations V-serien som heter Vivo V15 och V15 Pro i landet vid ett evenemang den 20 februari. Innan lanseringen, 91mobiler nyligen avslöjade att de kommande telefonerna kommer att ha 32-megapixel selfie-kameror. Och just igÄr tog vi med dig den första reklamaffischen för den kommande handenheten som avslöjade att telefonen kommer att gÄ upp pÄ förbestÀllningar frÄn och med den 15 februari. Nu Àr vi tillbaka med detaljerade specifikationer för Vivo V15 Pro.

Vivo V15 Pro specifikationsblad

Vivo V15 Pro-funktioner, specifikationer

Enligt en företagsanstÀlld som vill vara anonym kommer Vivo V15 Pro att ha en Super AMOLED-skÀrm, men det finns inget ord om dess skÀrmstorlek. Det kommer sÀrskilt att vara en av de första smartphonesna som drivs av Qualcomms Snapdragon 675-processor, som presenterades i oktober förra Äret. För oinvigda Àr Snapdragon 675 en 11 nm SoC som lovar att leverera smidig spelprestanda. Processorn Àr ihopkopplad med en Adreno 612 GPU, som spioneras för att ge bÀttre grafikÄtergivningsfunktioner. Det Àr vÀrt att nÀmna att Xiaomis kommande Redmi Note 7 Pro ocksÄ förvÀntas anvÀnda SD675-chipet.

Om vi ​​gĂ„r vidare till kameraspecifikationerna föreslĂ„r vĂ„r kĂ€lla att V15 Pro kommer att kunna producera bilder med 48 megapixel upplösning. Förklara vidare nĂ€mnde kĂ€llan att telefonen kommer att ta bilder i 12MP-upplösning och kommer att anvĂ€nda pixelbinningstekniken för att fĂ„nga 48MP-snaps. Detta fĂ„r oss att tro att Vivo kommer att anvĂ€nda Samsungs GM1-sensor, som ocksĂ„ finns pĂ„ Xiaomi Redmi Note 7 (första intryck). Dessutom har vi lĂ€rt oss att den primĂ€ra skytten kommer att Ă„tföljas av ytterligare tvĂ„ kameror pĂ„ baksidan – 8MP + 5MP. TrippelkamerainstĂ€llningen kommer ocksĂ„ med Super Autofocus-funktioner. Vi kan ocksĂ„ bekrĂ€fta det faktum att telefonen verkligen kommer att erbjuda en 32-megapixel selfie-kamera.

Vivo V15 Pro officiell bild 1

NÀr det gÀller designen kommer Vivo V15 Pro att skryta med en skÀrmfascia med en fingeravtryckslÀsare under skÀrmen och smala ramar runt hela skÀrmen. Smarttelefonen har en popup-selfie-kamera. Telefonens trippelkamerauppsÀttning pÄ baksidan kommer att placeras vertikalt med en LED-blixt med dubbelton. Slutligen kommer handenheten att erbjuda rundade hörn och en böjd rygg.

Vivo V15 Pro-pris, tillgÀnglighetsinformation

Som vi nÀmnde igÄr kommer Vivo V15 Pro att vara tillgÀnglig för förbokning i Indien frÄn och med den 15 februari, enligt vÄra kÀllor i detaljhandelskedjan. Telefonen kommer att erbjudas med lanseringserbjudanden i partnerskap med sÄdana som Bajaj Finserv, HDFC Bank, Jio och HDB Financial. Slutligen förvÀntas smarttelefonen kosta runt 25 000 Rs i landet.