[Exclusive]: Vivo V15 Pro live-bild visar tredubbla bakre kameror och gradientfÀrg

[Exclusive]: Vivo V15 Pro live-bild visar tredubbla bakre kameror och gradientfÀrg

“Vivo V15 Pro Ă€r sannolikt den kommande mellanklass-smarttelefonen med popup-selfie-kamera, Super AMOLED-skĂ€rm, fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen”

Ända sedan Vivo lanserade lanseringsinbjudan den 20 februari har det varit oupphörliga rykten och lĂ€ckor om Vivo V15 och Vivo V15 Pro. Vi var först med att ge dig pressrenderingen av nĂ€sta generations V-serie smartphones med en pop-selfie-kamera, all-display fascia och fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen. Nu, 91mobiler har fĂ„tt tag pĂ„ en levande bild av Vivo V15 Pro, vilket Ă€r i linje med renderingen vi sĂ„g för nĂ„gra dagar sedan.

Vivo V15 Pro Live-bild

Som framgÄr av bilden ovan kommer baksidan av Vivo V15 Pro-handenheten att ha en tonad röd-svart yta och en rutig design i den nedre halvan. Vivo kan gÄ efter ett snyggt marknadsföringsnamn för designen för denna design. Bortsett frÄn detta förvÀntas smarttelefonen komma i tonad blÄ fÀrg som sÄgs i pressbilden vi lÀckt ut.

Den blanka ytan pÄ bakpanelen verkar vara glas, men det finns en chans att det Àr polykarbonat med blank yta. I det övre högra hörnet kan vi se tre bakre kameror justerade vertikalt med LED-blixt i mitten och AI Triple Camera etsad lÀngst upp. Den saknade fingeravtryckssensorn pÄ bakpanelen indikerar vidare nÀrvaron av en optisk skanner pÄ mellanklassen Vivo V15 Pro-smarttelefonen.

Vivo V15 Pro specifikationsblad

Baserat pÄ tidigare lÀckage tippas handenheten för att fÄ en verkligt ramlös Super AMOLED-skÀrm. SkÀrmstorlek och upplösning Àr inte kÀnda för tillfÀllet. Men vi kan berÀtta att V15 Pro kommer att drivas av 11nm Snapdragon 675 mobilplattform integrerad med Adreno 612 GPU. Telefonen kan anvÀnda 6 GB RAM-minne och 128 GB intern lagring. I optik kan enheten skryta med en 32-megapixels selfie-kamera och en kombination av 48-megapixel + 8-megapixel + 5-megapixelsensorer pÄ baksidan med Super Autofokus-funktioner.

Som rapporterats tidigare kommer Vivo V15 Pro att vara tillgÀnglig för förbokning i Indien frÄn och med den 15 februari. Det sÀgs vara prissatt lite över 25 000 Rs. Handenheten förvÀntas lanseras i landet den 20 februari, och den kommer med lanseringserbjudanden i partnerskap med sÄdana som Bajaj Finserv, HDFC Bank, Jio och HDB Financial.

Via Keshav Khera