[Exclusive]: Vivo Y17-affisch avslöjar 20 megapixels selfie-kamera, 4 GB RAM och 128 GB lagring

[Exclusive]: Vivo Y17-affisch avslöjar 20 megapixels selfie-kamera, 4 GB RAM och 128 GB lagring

“Vivo Y17 f√∂rv√§ntas vara den kommande smarttelefonen fr√•n varum√§rket med AI trippel bakre kameror och snabb laddningsst√∂d”

Vivo Y17, den kommande smarttelefonen från det kinesiska varumärket, kommer att inrikta sig på det prisvärda segmentet med funktioner som trippel bakre kameror och ett stort batteri. Efter att vi uteslutande rapporterade de viktigaste funktionerna i Vivo Y17, är vi tillbaka med mer information om smarttelefonen. En ny affisch 91mobiler har fått händerna på artighetskällor avslöjar de kommande viktiga Vivo Y17-specifikationerna, inklusive selfie-kameraupplösning, lagring och RAM. En separat affisch har gjort sin väg online och avslöjat förbeställningsdatum för smarttelefonen.

Vivo Y17 Ny affisch

Vivo Y17 kommer att ha en selfie-kamera på 20 megapixlar, 4 GB RAM-minne och 128 GB intern lagring, enligt affischen vi har köpt. Det visar också att smarttelefonen kommer att ha ett 5.000 mAh batteri med Dual Engine snabbladdning och AI trippel bakre kameror. Vi kan återigen se smarttelefonens design i den här affischen, med ett vattendroppskår och tjock haka på framsidan och trippel kameramodul, LED-blinkande och fingeravtryckssensor på baksidan. Gradientytan syns också på bakpanelen.

Vivo Y17 förbokning

En separat affisch, från Indonesien, visar att Vivo Y17 kommer att beställas i landet den 18 april, och förbokningar slutar den 30 april. Det kinesiska varumärket visar sig också erbjuda ett gratis Bluetooth-headset med handenheten till kunder som förbeställer handenheten. Viktiga funktioner som 4 GB RAM, 128 GB lagring, AI trippel bakre kameror och 5.000 mAh batteri med snabbladdning nämns också här. Det återstår att se om samma förbeställningsdatum och erbjudande kommer att delas ut i Indien också. Enligt den information vi har fått kommer Vivo Y17 India-lanseringen att ske mot slutet av april.

Vivo Y17 specifikationer

Som tidigare rapporterats kommer Vivo Y17 att få en lutande finish på baksidan och en vertikalt inriktad trippel-bakre kamerainställning med LED-blixt och AI-integration. Enhetens fascia kommer att ha en 6,35-tums skärm, en relativt tjock haka och ett vattendroppskår för selfie-kameran. Handenheten är tippad för att starta Android 9 Pie med Vivos FunTouch-hud ur lådan för att ta hand om mjukvarusidan. Slutligen kunde Vivo Y17 drivas av MediaTeks Helio P35-oktakärnchipset byggt på TSMC: s 12nm FinFET-nod.

Vivo har ännu inte officiellt avslöjat om och när den planerar att starta enheten, som sannolikt kommer att prissättas till 16 990 Rs.