[Exclusive]: Vivo Y17 med tre bakre kameror som snart lanseras i Indien; hÀr Àr den officiella affischen

[Exclusive]: Vivo Y17 med tre bakre kameror som snart lanseras i Indien;  hÀr Àr den officiella affischen

“Vivo Y17 kommer att bli en av de mest prisvĂ€rda smartphones med tre kameror pĂ„ baksidan”

Tidigare den hÀr mÄnaden, 91mobiler rapporterade uteslutande att Vivo planerar att lansera en ny Y-serie telefon i Indien som heter Vivo Y5. Vi gav dig information om priser och tillgÀnglighet för enheten. Nu har vÄra kedjor i detaljhandelskedjan föreslagit att istÀllet för Vivo Y5 kommer att lanseras som Vivo Y17 i landet istÀllet. Bortsett frÄn det ger vi dig ocksÄ en första titt pÄ Vivo Y17s design.

Vivo Y17-affisch

Som du kan se i reklamaffischen ovan kommer Vivo Y17 att anlÀnda med tre primÀra kameror bak och snabb laddning. Den primÀra kameramodulen kommer att placeras vertikalt i ett enda hus och en LED-blixt under den. Smarttelefonen verkar ha en bakmonterad fingeravtryckssensor, minimala ramar och ett vattendroppskÄr ovanför skÀrmen som kommer att hysa selfie-kameran.

Enligt vÄra kÀllor, till ett pris av 16 990 Rs, kommer Vivo Y17 att vara bland de mest prisvÀrda smartphonesna med tre bakre kameror. Enheten startar Android 9.0 Pie ur lÄdan och drivs av ett massivt 5.000 mAh batteri. Företaget förvÀntas officiellt lansera handenheten nÄgon gÄng senare denna mÄnad.

Enligt de tidigare rapporterna kommer Vivo Y17 att ha en 6,35-tums skÀrm. Telefonen kommer pÄstÄs drivas av en MediaTek Helio P35-processor, med hjÀlp av 4 GB RAM. Inga andra detaljer om smarttelefonen finns för nÀrvarande.

Med ingÄngar frÄn Mukesh Singh