[Exclusive]: Vivo Y5 med tre bakre kameror och 5.000 mAh batteri som lanseras i Indien senare denna mÄnad

Image - Vivo Y930

“Vivo Y5-priset i Indien kommer att vara runt 15 000 Rs för att placera det mot liknande som Samsung Galaxy M30 och Galaxy A70”

Bara förra mĂ„naden, 91mobiler rapporterade uteslutande att Vivo planerar att debutera sina nya Y-seriens smartphones inklusive Y3 och Y5 pĂ„ den indiska marknaden under IPL-sĂ€songen. Vid den tiden hade vi inte detaljer om funktionerna pĂ„ de kommande enheterna. Men nu ger vi dig uteslutande kĂ€rnspecifikationerna för minst en av de kommande telefonerna – Vivo Y5 – med tillstĂ„nd av en Vivo-chef, som vill vara anonym. Dessutom har vi ocksĂ„ information om Vivo V5-priset i Indien och tillgĂ€nglighet.

Bild - Vivo Y930Bild – Vivo Y93

Enligt vÄr kÀlla kommer Vivo Y5 att vara en av de mest prisvÀrda smartphonesna med tre bakre kameror. Företaget kommer att prissÀtta telefonen konkurrenskraftigt, cirka 15 000 Rs, för att ta sig an liknande Samsung Galaxy M30 och Galaxy A70. Dessutom har vi lÀrt oss att Vivo Y5 kommer att starta Android 9 Pie ur lÄdan och drivas av ett massivt 5.000 mAh batteri. Slutligen berÀttade verkstÀllande direktören att handenheten kommer att landa i landet nÄgon gÄng efter den 15 april.

TyvÀrr har vi för nÀrvarande inte mer information om Vivo Y5. Men precis igÄr dök en trippel bakre kamera-toting-telefon frÄn Vivo med modellnummer V1901A / T upp pÄ den kinesiska certifieringsbyrÄn TENAA hemsida. Denna smartphone förvÀntas bli officiell som Vivo Y5. Listan avslöjade att den hÀr enheten kan ha en 6,35-tums skÀrm och ett 4,880 mAh batteri. Bilderna pÄ certifieringen antyder att telefonen kommer att ha ett vattendroppskÄr och en bakmonterad fingeravtryckssensor. SÀrskilt sÄgs samma Vivo-smartphone ocksÄ pÄ Geekbench med en MediaTek Helio P35-processor, 4 GB RAM och Android 9 Pie.

NÀr det gÀller Vivo Y3 kommer det att vara ett billigare erbjudande Àn Vivo Y5 och det kommer att prissÀttas mellan Rs 10.000 och Rs 15.000. Den hÀr kommer ocksÄ att starta Android 9 Pie och kommer att slÀppas under den pÄgÄende IPL-sÀsongen.

Med ingÄngar frÄn Mukesh Singh