[Exclusive]: Vivo Y91i med vattendroppskärning i Indien för 7 990 Rs

[Exclusive]: Vivo Y91i med vattendroppskärning i Indien för 7 990 Rs

“Vivo Y91i √§r ett budgeterbjudande med en 6,22-tums HD + -sk√§rm, en Snapdragon 439 SoC och ett 4,030 mAh-batteri”

Just igår lanserade Vivo sin senaste V-serie smartphone kallad V15 Pro (recension) i Indien. Telefonen anlände som ett mellanklassutbud med en skärmfront, en 32MP pop-out selfie-kamera och en trippel bakre kamerainställning bak. Nu planerar företaget att lansera en smarttelefon i Y-serien i landet.

Vivo Y91i

Från sina kedjor i detaljhandelskedjan, 91mobiler har uteslutande lärt sig att Vivo är redo att lansera Vivo Y91i-smarttelefonen i Indien. Telefonen kommer att prissättas till 7 990 Rs och kommer att finnas tillgänglig den första veckan i mars. Företaget förväntas offentliggöra ett officiellt meddelande om enhetens lansering de närmaste dagarna. Handenheten kommer som en av de mest prisvärda erbjudandena i landet med vattendroppskärning och dubbla bakre kameror. Telefonen kommer att vara en variant av Vivo Y91, som släpptes i januari för 10 990 Rs.

Vivo Y91i lanserades ursprungligen förra året på utvalda marknader som Filippinerna. Telefonen är ett budgeterbjudande med en 6,22-tums HD + FullView-skärm och en bakmonterad fingeravtryckssensor. Under huven markerar handenheten en oktakärnig Qualcomm Snapdragon 439-processor, med hjälp av 2 GB RAM. Enheten får 16 GB integrerat lagringsutrymme, vilket kan ökas ytterligare genom att sätta i ett microSD-kort.

Vivo Y91i-design

I kameravdelningen spelar Vivo Y91i en 13 megapixel primärskjutare bak med f / 2.2-bländare, med hjälp av en 2-megapixel f / 2.4 sekundär snapper. På framsidan finns en 8-megapixelkamera för selfies och videosamtal. Anslutningsalternativen inkluderar dubbla SIM-kortplatser, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.2 och en mikro-USB-port. Programvarusmässigt startar handenheten Funtouch OS 4.5 baserat på Android 8.1 Oreo. Ett 4 030 mAh batteri kompletterar listan med specifikationer.