F & amp; D Party BOOSTER W40 bÀrbar högtalare med TWS-teknik lanserad i Indien

F&D-W40-Bluetooth-Speaker

“F&D Party BOOSTER har prissatts till 12 990 Rs och finns nu att köpa över hela landet”

F&D har introducerat sina första partytalare nÄgonsin i Indien, namnet Party BOOSTER W40. Den bÀrbara högtalaren drivs av Bluetooth och erbjuder 40W-utgÄng i en kompakt formfaktor. Företaget hÀvdar att enheten skryter med utmÀrkt bas och blinkande lampor som kan sÀtta scenen för klubbkvÀllen. F&D Party BOOSTER W40 har prissatts till 12 990 Rs i Indien, och köpare kan hÀmta enheten frÄn bÄde ledande offline- och online-kanaler.

PĂ„ tal om lanseringen av nya partihögtalare sĂ€ger Mukesh Bansal – direktör F&D, ”Vi Ă€r glada att lansera utbudet av Party Speakers som Ă€r designade och utvecklats exklusivt för Ă„rtusenden. Högtalarna kan antĂ€nda partyatmosfĂ€ren med DJ-ljudeffekter, nĂ€r som helst. Med den exklusiva F & D-ljudkvaliteten ska man se skillnaden i varför detta Ă€r det perfekta partyvalet. ”

F & D-W40-Bluetooth-högtalare

Party BOOSTER W40 har 2,5-tums full-range drivrutin som pÄstÄs erbjuda bra bas och lÄga frekvenser. Den Àr ocksÄ utrustad med TWS-teknik som gör att du kan ansluta tvÄ högtalare av samma slag för en stereoljudupplevelse. Högtalaren kommer klÀdd i en blank frontpanel med inbyggd RGB LED-lampa för att Àndra ditt partyspel.

Party BOOSTER W40 drivs av ett 1800 mAh “lĂ„ngt speltid” -batteri. Förutom Bluetooth erbjuder högtalaren ocksĂ„ microSD-kort / TF och Aux-anslutning. Slutligen kommer den med inbyggd FM-radio, tvĂ„ fĂ€rgalternativ: grĂ„ och svart, och knappar som Play / Pause för enkla kontroller.