F & amp; D R3 bÀrbar högtalare med 5 timmars batteritid som lanserades i Indien, till ett pris av 4999 Rs

F & amp; D R3 bÀrbar högtalare med 5 timmars batteritid som lanserades i Indien, till ett pris av 4999 Rs

“F&D R3 har en robust metallisk design, levereras med en 12W högtalare och har en 3-tums neodym-drivrutiner i hela serien”

F&D, det vÀlkÀnda ljudmÀrket, har lanserat den bÀrbara högtalaren R3 i Indien för köpare som letar efter en högtalare som Àr lÀtt att bÀra och anvÀnda. Den har en robust metallisk design, levereras med en 12W högtalare och 3-tums neodymdrivrutiner i hela sortimentet. Högtalaren stöder digital FM med avancerad PLL-teknik som gör att du kan höra klart FM-ljud utan distorsion och har en passiv radiatordesign för kraftfull bas.

F&D R3-1

Högtalaren har uppspelning / paus, samtalsfunktion och lĂ€gesĂ€ndringsknappar ombord, vilket hĂ„ller dig kontroll över musiken. Tack vare den inbyggda mikrofonen kan anvĂ€ndarna enkelt ta samtal nĂ€r de Ă€r anslutna till högtalaren. Den ansluts till smartphones via Bluetooth 4.2 och erbjuder upp till 10 meters rĂ€ckvidd. F&D R3-högtalaren kan ocksĂ„ anslutas via USB, TF-kort och AUX-funktionalitet. Högtalaren har ett frekvenssvar pĂ„ 70Hz – 20KHz, ett signal-brusförhĂ„llande pĂ„ 65dB. Den har ett 4500 mAh Li-ion-batteri som företaget hĂ€vdar kan erbjuda upp till 5 timmars musikuppspelning.

Den bÀrbara högtalaren F&D R3 kostar 4999 Rs och Àr tillgÀnglig via Amazon och flera ledande butiker över hela landet.