F & amp; D Sound Bar med T300X subwoofer och trÄdbundet mikrofonsupport lanserades i Indien

F & amp; D Sound Bar med T300X subwoofer och trÄdbundet mikrofonsupport lanserades i Indien

“Den nya F & D-konvertibla Sound Bar med subwoofer spioneras för att erbjuda kraftfull bas”

F&D har slÀppt lös en ny Sound Bar med Subwoofer T300X i Indien. Högtalaren har prissatts i landet till 9 990 Rs och spioneras för att leverera kraftfull bas och balanserat ljud för dina filmer, musik och videospel. T300X levereras med en trÀsubwoofer och tvÄ satellit Sound Bars.

T-300X-1

Högtalaren har Bluetooth för att para ihop den trÄdlöst med en ljudkÀlla, samt Aux- och USB-anslutningsalternativ. Ljudtillbehöret har ocksÄ FM-lagring för upp till 100 stationer, vilket fungerar pÄ PLL-teknik. F&D T300X-högtalaren Àr utrustad med 70 W RMS-effekt, stöd för fjÀrrkontroll och flerfÀrgade LED-lampor pÄ subwoofern. TrÀskÄpet pÄ subwoofern och drivrutiner i full rÀckvidd för ljudstÀnger sÀgs ge en rik och djup bas i kombination med distorsionsfria lÄga frekvenser över avstÄndet pÄ över 15 meter.

Dessutom erbjuder högtalaren stöd för mikrofon för karaokekvÀllar. F&D T300X Sound Bar med subwoofer finns med ett Ärs garanti och sÀljs i landet frÄn och med idag via ledande butiker och e-handelsplattformar.

Tala vid lanseringsevenemanget sĂ€ger Mukesh Bansal, direktör – F&D India, Ӏven om TV-apparater har gjort betydande framsteg nĂ€r det gĂ€ller skĂ€rm- och bildbehandling för att förbĂ€ttra bildkvaliteten, kan detta för det mesta inte sĂ€gas för deras inbyggda ljud. För att fĂ„ en riktig hemmabioupplevelse behöver du hjĂ€lp, det Ă€r dĂ€r Sound Bars har blivit viktiga för din TV. VĂ„r senaste T300X Ă€r ett komplett paket som anpassar sig till alla former av underhĂ„llning & amp; erbjuder otroligt bra valuta för pengarna med utmĂ€rkt ljudkvalitet. ”