F & amp; D W19 bÀrbar Bluetooth-högtalare lanserades i Indien, till ett pris av 2990 Rs

F & amp; D W19 bÀrbar Bluetooth-högtalare lanserades i Indien, till ett pris av 2990 Rs

“F&D W19 erbjuder oavbruten digital FM och har ett 3000 mAh Li-ion-batteri”

F&D, allmÀnt kÀnt för sitt ljudtillbehör, har lagt till en ny bÀrbar Bluetooth-högtalare med namnet W19 i sin sortiment i Indien. Företaget hÀvdar att W19 levereras med oövertrÀffad ljudkvalitet, lÄng batteritid och kompakt design. Högtalaren vÀger bara 1,18 kg och stoltserar med ett band som gör det enkelt för anvÀndaren att bÀra den runt. NÀr vi kommer till priset kommer F&D W19-högtalaren att sÀtta dig tillbaka till 2990 Rs. Det kan köpas online frÄn Amazon tillsammans med ledande butiker över hela landet.

F&D W19

Högtalaren har en passiv radiatordesign som sĂ€gs leverera fjĂ€drande bas sĂ„ att du kan njuta av musik med “hög klarhet” och “kraftfullt ljud” över genre. Den levereras förinstallerad med 12 Watt RMS-högtalare som spioneras för att leverera 360-graders surroundljudupplevelse. F & D-högtalaren har ocksĂ„ ett 3000 mAh batteri, Bluetooth 4.2 för anslutning och PLL-teknik för digital FM-radio som kan spara, lagra och spela alla dina favoritradiostationer.

Andra funktioner inkluderar en inbyggd mikrofon för att ringa samtal nÀr telefonen Àr ansluten till högtalaren och portar som 3,5 mm Aux, DC IN, TF-kort och USB-stöd för att ansluta enheter som inte Àr Bluetooth.

Bortsett frÄn W19 har F&D en massa bÀrbara trÄdlösa högtalare under W-serien som W3, W12 och W17 i Indien. Deras priser börjar pÄ Rs 945 och drivs av ett inbyggt batteri och har Bluetooth för trÄdlös anslutning.