FĂ„ en datavetenskaplig utbildning utan skuld

FĂ„ en datavetenskaplig utbildning utan skuld

En examen inom datavetenskap kan öppna mĂ„nga dörrar för din karriĂ€r inom teknikbranschen. Men lĂ„t oss inse det, grader Ă€r dyra och tidskrĂ€vande. Vad hĂ€nder om du kan lĂ€ra dig all den kunskap du skulle fĂ„ frĂ„n en datavetenskaplig examen utan att behöva betala tusentals dollar i undervisning och hamna i knĂ€skuld? Det Ă€r dĂ€rför Det kompletta datavetenskapspaketet skapades. Och det sĂ€ljs nu för $ 39 – det Ă€r 89 procent av listpriset pĂ„ $ 367.

Kurserna gÄr igenom grunderna i datavetenskap, med början i grundprogrammeringssprÄket, C. Blivande utvecklare kan enkelt behÀrska mÄnga sprÄk nÀr de lÀr sig C; Sedan genom tekniska begrepp som slingor, strÀngar och mer, sÄ att du kan erövra detta grundlÀggande programmeringssprÄk och bygga ett brett utbud av appar och program som anvÀnder det.

DÀrefter dyker du in i Java, ett av de viktigaste verktygen som anvÀnds i webbutveckling, som anvÀnds i allt frÄn spel till chattplattformar. Du skalar skalet som Àr objektorienterad programmering genom att lÀra dig dess underliggande principer: inkapsling, abstraktion och polymorfism.

Du lÀr dig ocksÄ hur du kan förstÄ stora mÀngder komplicerad data genom att upptÀcka SQL och grÀva i MySQL och SQL Server för att förstÄ hur man effektivt kan hantera och frÄga stora datamÀngder och databaser. Kursen lÀr dig ocksÄ att effektivt skapa tabeller, fylla i dem och hÀmta deras data.

I slutet av de Ätta kurserna och 78+ timmars undervisning som ingÄr i detta paket kommer du att kÀnna dig bekvÀm med att anvÀnda en mÀngd olika programmeringssprÄk för att bygga appar, spel och webbplatser.

Oavsett om du tÀnker anvÀnda din nyvunna kunskap som en karriÀr eller en hobby, har du en utmÀrkt grund för att bygga en Ànnu bredare uppsÀttning fÀrdigheter. Du behöver inte helt gÄ tillbaka till skolan för en CS-utbildning nÀr The Complete Computer Science Bundle Àr din för bara $ 39.

Hitta billigare onlineutbildningskurser för att öka dina fÀrdigheter i TechCo Shop