Facebook Hubs lanserades i nio stÀder i Indien för att hjÀlpa nystartade företag att vÀxa

Facebook Hubs lanserades i nio stÀder i Indien för att hjÀlpa nystartade företag att vÀxa

“Dessa nav kommer ytterligare att göra det möjligt att starta ekosystemet i Indien och Ă€r nu tillgĂ€ngligt pĂ„ 20 platser i 9 stĂ€der”

Facebook startade sina digitala och startutbildningsnav i Indien redan 2017. För att ytterligare förbÀttra startsituationen i landet har det sociala nÀtverket lanserat 20 nya nav i 9 stÀder i Indien. Detta visar att Facebook Àr helt engagerad i att hjÀlpa nystartade företag att vÀxa.

För att lansera dessa nya Facebook-nav har företaget samarbetat med det samarbetsvilliga företaget 91springboard. Partnerskapet inkluderar ett ÄrslÄngt program som inkluderar flera lÀrande, kompetensutveckling och andra samhÀllsaktiviteter för nystartade företagare. Dessa aktiviteter hjÀlper dem att förbÀttra och vÀxa sina företag / nystartade företag. Anand Vemuri, VD för 91springboard sa:

”Vi Ă€r verkligen stolta och glada över att gĂ„ samman med Facebook. Indien har nĂ„gra otroliga saker som hĂ€nder i startekosystemet och vĂ„rt partnerskap för att möjliggöra Facebook Hubs kommer att ge företagare tillgĂ„ng till kunskap, verktyg och resurser som ger dem en enorm konkurrensfördel. ”

Facebook-katastrofkartor - Utvalda

Naven kommer att vara vÀrd för trÀningslÀger, workshops, mentortimmar, rundabordsdiskussioner och mer. Aktiviteterna kommer att hÄllas pÄ 20 platser nÀrvarande i Delhi, Gurgaon, Bangalore, Noida, Mumbai, Hyderabad, Pune, Goa och Navi Mumbai. Satyajeet Singh, chef för produktpartnerskap för Facebook India sa i ett pressmeddelande.

”Facebook Hubs hĂ€rrör frĂ„n vĂ„rt uppdrag att ge startups den infrastruktur, mentorskap och support de behöver för att vĂ€xa och skala sin verksamhet etiskt och hĂ„llbart. Vi har redan arbetat med hundratals nystartade genom vĂ„ra olika program och genom att samarbeta med 91springboard hoppas vi kunna nĂ„ ut till fler för att driva Indiens startekosystem med en vision att bygga morgondagens företag. ”

Facebooks vision Àr att utveckla robusta och hÄllbara program genom att skapa partnerskap med ekosystempartners, vilket kommer att hjÀlpa till att vÀxa Indiens startscen. MÄnga intressanta och otroliga saker har hÀnt i Indien. Flera nya idéer föds och Àr ute efter att lösa nÄgra av de mest grundlÀggande problemen i landet. Facebook Hubs kommer att ge tillgÄng till ytterligare kunskap, resurser, verktyg och mer för att ge företagare en fördel.

Google har ett liknande program som kallas Launchpad Accelerator, som ocksÄ vÀljer 10 startups och ger mentorskap och andra typer för support för att hjÀlpa företag att skala och förbÀttra.