Facebook lanserar ny funktion som lÄter anvÀndare dela hÀndelser i BerÀttelser

Facebook arbetar pÄ en annan röstassistent för AR / VR-plattformar

“Intresserade anvĂ€ndare kan ocksĂ„ skicka meddelanden i grupper för att samarbeta med andra intresserade besökare till evenemanget.”

Facebook har lagt till en ny funktion för att lĂ„ta anvĂ€ndare dela hĂ€ndelser i sina berĂ€ttelser. Det verkar som om Facebook vill göra ett enklare sĂ€tt att umgĂ„s med vĂ€nner innan hĂ€ndelserna börjar. Den nya funktionen har redan börjat lanseras globalt. Facebook har lanserat den hĂ€r funktionen efter en framgĂ„ngsrik rĂ€ttegĂ„ng i USA, Mexiko och Brasilien. AnvĂ€ndare kan nu fĂ„ ett nytt alternativ att “Dela till din berĂ€ttelse” nĂ€r de besöker ett evenemangssida pĂ„ Facebook.

Dela berĂ€ttelserStory-formatet har ocksĂ„ en “Intresserad” -knapp för dem som kan se hĂ€ndelsen visas i deras flöde i samma format. Bortsett frĂ„n detta finns det ett annat alternativ att skicka ett “gruppmeddelande” till alla anvĂ€ndare som vill delta i evenemanget.

Den senaste funktionen Àr enligt uppgift gjord för att rikta in sig pÄ unga anvÀndare pÄ Facebook. Förra Äret minskade anvÀndarnas tillvÀxt pÄ det sociala nÀtverket gradvis och enligt en rapport började en stor del av yngre anvÀndare migrera till andra sociala plattformar som Instagram och Snapchat.

Tidigare i februari tillkĂ€nnagav det nya funktioner för sina ” Grupper ” som hjĂ€lper administratörerna att hantera sina grupper bĂ€ttre pĂ„ ett enklare sĂ€tt. De kan nu komma Ă„t nya inlĂ€ggsformateringsverktyg, vilket hjĂ€lper administratörerna att informera en medlem nĂ€r de bryter mot en regel, filtrera efter datum och söka genom medlemsförfrĂ„gningar efter namnen.

Facebooks F8-Ă„rskonferens kommer ocksĂ„ att Ă€ga rum de kommande mĂ„naderna. Registreringen Ă€r nu öppen och evenemanget kommer att Ă€ga rum i San Jose, CA den 30 april till den 1 maj. Webbplatsen för evenemangen Ă€r huvudsakligen fylld med ”nya funktioner och uppdateringar” för Facebook, WhatsApp, Instagram och mer.