Facebook Messenger fÄr WhatsApp-liknande citerade svar i konversationer

Facebook Messenger fÄr WhatsApp-liknande citerade svar i konversationer

“Med Facebook Messenger: s nya svarsfunktion kan anvĂ€ndare citera textmeddelanden, foton, videor, GIF och emojis-meddelanden i en chattkonversation”

Strax efter att Unsend-funktionen har rullats ut, ger Facebook Àntligen möjligheten att svara pÄ meddelanden till sina Messenger-anvÀndare över hela vÀrlden. En funktion som WhatsApp har haft ett tag, gör det möjligt för anvÀndare att citera svar pÄ textmeddelanden, foton, videor, GIF och emojis-meddelanden i en chattkonversation. Att svara pÄ meddelanden skulle inte störa chattrÄden och det ursprungliga meddelandet skulle vara synligt Àven efter svar.

Facebook Messenger-svar

Om du trycker lÀnge pÄ ett enskilt meddelande i chattkonversationen visas den nya ikonen för svarsalternativ. Messenger skulle ocksÄ visa originalmeddelandet i citat ovanför svaret som en indikation. Den citerade svarsfunktionen verkar vara en lansering pÄ serversidan och Àr inte tillgÀnglig för alla direkt. Efter att ha testat med nÄgra fÄ anvÀndare kan Facebook slÀppa funktionen offentligt.

Facebook har infört nya Àndringar av sin plattform i ett försök att ÄterfÄ det förtroende som de förlorade under Cambridge Analytica och krÀnkning av integriteten. SocialmediajÀtten introducerade nyligen funktionen Unsend i Messenger som gör det möjligt för anvÀndare att radera ett meddelande efter att ha skickat, en funktion som, Äterigen, WhatsApp hade ett tag nu.

Facebook introducerade ocksÄ den nya dedikerade spelnavavdelningen i sin huvudsakliga app som hjÀlper anvÀndare att hitta spel, streamers, spelgrupper de följer och upptÀcka nytt innehÄll baserat pÄ deras intressen. Det arbetar ocksÄ enligt uppgift att förena Messenger, WhatsApp och Instagram under en basplattform och kommer ocksÄ att ge de tre plattformarna intrakommunikationsförmÄga.