Facebook Messenger-funktionen “Ta bort för alla” rullar ut globalt

Facebook Messenger-funktionen

“Med funktionen Ta bort för alla pĂ„ Facebook Messenger kan du radera skickade meddelanden”

I november förra Ă„ret lanserade Facebook en ny funktion i sin Messenger-app som gjorde det möjligt för anvĂ€ndare att avmarkera ett meddelande. Vid den tiden var det endast tillgĂ€ngligt för anvĂ€ndare i vissa lĂ€nder. Nu har Facebook officiellt börjat lansera den hĂ€r funktionen globalt och anvĂ€ndare överallt bör börja se funktionen “Ta bort för alla”. Du mĂ„ste uppdatera till den senaste versionen av Messenger-appen pĂ„ iOS och Android.

Facebook rullade först ut den hĂ€r funktionen pĂ„ WhatsApp och det var nĂ„got som varje anvĂ€ndare uppskattade. Funktionen lĂ„ter dig i grund och botten ta bort de pinsamma eller felaktiga texterna som du skickade brĂ„ttom. En liknande funktion finns ocksĂ„ pĂ„ Instagram, som helt enkelt sĂ€ger ‘Unsend’. Vi gör alla misstag och vi skickar alla ibland ut sĂ„dana meddelanden. Funktionen Ta bort för alla tillĂ„ter anvĂ€ndare att inte Ă„ngra sig senare genom att lĂ„ta dem ta bort meddelandet.

TyvÀrr Àr alternativet att radera ett skickat meddelande endast tillgÀngligt i tio minuter efter att meddelandet har levererats. Det fungerar ocksÄ om personen inte har sett meddelandet Ànnu. Meddelandet kommer ocksÄ att visas i meddelandepanelen pÄ bÄde iOS och Android, sÄ ja, funktionen har nÄgra brister. Slutligen, om du tar bort ett skickat meddelande, kommer mottagaren att fÄ ett meddelande om att du har tagit bort nÄgot.

Facebook-Messenger-Unsend-Remove-For-Everyone

För att radera eller avmarkera ett meddelande pĂ„ Facebook Messenger, tryck bara och hĂ„ll kvar pĂ„ meddelandet. Du bör nu se alternativ som Ta bort, Vidarebefordra, Kopiera och ÖversĂ€tt. VĂ€lj alternativet Ta bort sĂ„ visas tvĂ„ alternativ: Ta bort för alla eller Ta bort för dig. Om du vĂ€ljer det första raderas meddelandet för bĂ„de avsĂ€ndare och mottagare.

Funktionen fungerar i bĂ„de enstaka och gruppkonversationer. Återigen rullar funktionen för nĂ€rvarande ut till alla anvĂ€ndare över hela vĂ€rlden. Om du inte ser alternativet Ă€nnu, mĂ„ste du uppdatera Messenger-appen. Detta Ă€r en ganska anvĂ€ndbar funktion och kommer att spara anvĂ€ndare frĂ„n att genera sig sjĂ€lva.