Facebook sĂ€gs ha stĂ€ngt utvecklingen av meme-appen ‘LOL’

Facebook sÀgs ha stÀngt utvecklingen av meme-appen 'LOL'

“Facebook flyttar enligt uppgift fokus och resurser mot Messenger Kids”

Kommer du ihĂ„g Facebooks meme-app ‘LOL’, som kom fram i förra mĂ„naden? Det sociala mediekonglomeratet har lagrat sina planer för att föra den tonĂ„ringsfokuserade appen till marknaden och flyttat fokus till Messenger Kids istĂ€llet, enligt en ny rapport.

Facebook har omstrukturerat sitt ”ungdomsteam” pĂ„ mer Ă€n 100 anstĂ€llda för att öka fokus och investeringar mot Messenger Kids, vilket Ă€r Facebooks meddelandeplattform utformad för barn under 13. Det presenterades först av Facebook 2017 med fokus pĂ„ sĂ€kra och barnvĂ€nliga. NĂ„gra av de viktigaste aspekterna av appen Ă€r att det inte krĂ€ver att anvĂ€ndaren har ett telefonnummer och gör det obligatoriskt att ha alla kontakter godkĂ€nda av förĂ€ldrar. TyvĂ€rr har det hittills inte kunnat fĂ„ den typ av publikbas Facebook mĂ„ste ha förvĂ€ntat sig av den.

Facebook-LOL

“Ungdomsteamet har omstrukturerats för att matcha de bĂ€sta affĂ€rsprioriteringarna, inklusive att öka vĂ„ra investeringar i Messenger Kids,” en Facebook-talesman bekrĂ€ftade i ett uttalande som skickades till Recode. Tydligen fick meme-appen inte den önskade dragkraften under testfasen som enligt en tidigare rapport hade cirka 100 beta-anvĂ€ndare. En annan gymnasiesamhĂ€llsfunktion som gjorde det möjligt för tonĂ„ringar att hitta och fĂ„ kontakt med klasskamrater har ocksĂ„ blivit chuckad.

Facebooks kontinuerliga försök att locka tonÄringar och en yngre anvÀndarbas mot sin plattform har börjat komma som desperata försök att rÀdda förlorad stolthet. Det har visat mycket engagemang och investeringar för att fÄ tillbaka tonÄringar till plattformen, men vi har inte sett sÄ mÄnga innovativa produkter Àn.

[Previous Story]AMD: s 7 nm Radeon VII GPU lanserades, prissatt i Indien till 54 990 Rs

[Next Story]Huawei P30 och P30 Pro-design avslöjade i fallbilder kan lanseras den 28 mars