FÀllbar Motorola RAZR lÀcker igen; lanseras snart

 FÀllbar Motorola RAZR lÀcker igen;  lanseras snart

“Motorola har en intressant uppfattning om den vikbara telefonen och det blir spĂ€nnande att se produkten nu nĂ€r Galaxy Fold har försenats”

Motorola har framstÄtt som nÀrmaste konkurrent till Samsung och Huawei i det hopfÀllbara smarttelefonspelet. Det har ryktats sedan förra Äret att det Lenovo-Àgda ikoniska varumÀrket kommer att avslöja en telefon med en böjbar skÀrm nÄgon gÄng i Är med en omstart av Motorola RAZR-serien. Tidigare lÀckor har ocksÄ antytt att dess design skulle avvika frÄn vad Samsung eller Huawei hittills har gjort. Idag har vi en nÀrmare titt pÄ den designen med en lÀckt render.

Som kan ses i dessa officiellt utseende gör Motorola kanske en formfaktor med godisbar med en förmodad 6,2-tumsskÀrm med ett bildförhÄllande pÄ 22: 9 och en ganska tjock mÀrkbar bottenram. SÄ nÀr den övre halvan böjer sig helt, kommer den att vara i nivÄ med utbuktningen lÀngst ner. SkÄran ovan Àr ocksÄ synlig och rymmer in-ear-högtalaren. Medan renderingen Àr lÄg pÄ upplösning, sÄ verkar den nedre hakan integrera en högtalare som ska fungera ihop med hörsnÀckan. Vippa v till dess utsida, det finns en sekundÀr skÀrm som inte Àr sÀrskilt synlig i denna render. Detta Àr tÀnkt att tjÀna funktioner för snabb interaktion.

Det Àr ocksÄ anmÀrkningsvÀrt att det inte finns nÄgon kamera pÄ baksidan. Detta kan bero pÄ bildkvaliteten eftersom inget företag kan hoppa över en kamera pÄ en 2019-smartphone. Vissa publikationer rapporterar att det finns en bakre kamera och kommer att fungera dubbelt som en frÀmre snapper ocksÄ. Vissa tillbehör till handenheten kan ocksÄ ses tillsammans med förpackningen i de lÀckta renderingarna. Men Motorola RAZR kommer sannolikt att hoppa över hörlursuttaget. Det finns fortfarande inget officiellt lanseringsdatum för Motorola RAZR Àn men vi förvÀntar oss en lansering i mitten av 2019.

[Previous Story]Realme 3 Pro’s HyperBoost 2.0-funktion kommer snart till Ă€ldre Realme-telefoner

[Next Story]OnePlus 5, OnePlus 5T OxygenOS 9.0.5-uppdatering ger en mÀngd felkorrigeringar, sÀkerhetsuppdatering i april