Fallout 76: Beta-nedladdning Capacity Unveiled

Avatar for Areen Zahra

Bethesda har just meddelat släppdatum för Fallout 76 beta. Det kommer att finnas tillgängligt på Xbox One, PS4 och PC. Efter detta spännande tillkännagivande laddade Bethesda upp FAQ-avsnittet på Fallout-webbplatsen för att avslöja nedladdningskapaciteten, dvs. 45 GB. Spelutgivarna nämnde att Fallout 76 beta inte skulle vara öppet för förinstallation för tillfället.
Bethesda har nämnt tidigare att Fallout 76 beta skulle ge spelaren fullständig spelåtkomst.

“Konsolspelare m√•ste fortfarande ladda ner den officiella lanseringsversionen n√§r Fallout 76 sl√§pps i november”. Bethesda tillade.

Villkoret som nämns ovan är inte ansvarigt för PC-innehavare; de har tillgång till Fallout 76 beta med alla dess funktioner Рtillgängliga på Bethesda.net.
I synnerhet √§r Fallout 76 betaversion begr√§nsad till dem som har best√§llt spelet i f√∂rv√§g. Det betyder att spelarna som gjorde f√∂rbest√§llningar f√∂r Fallout 76 inte kan v√§lja att k√∂pa spelet efter att ha utforskat dess betaversion. √Ąnd√• finns det ett alternativ att avbryta f√∂rbest√§llningen och f√• tillg√•ng till Fallout 76 beta.
Den 23 oktober 2018 kommer Fallout beta att finnas tillgängligt på Xbox One. För den här snabba utgåvan går all beröm till Bethesda för dess långvariga anslutning till Microsoft. Det förväntas att Fallout 76-betatiden kommer att fortsätta till den 30 oktober 2018.

Fallout 76, hela spelet kommer att finnas tillg√§ngligt den 14 november. Bethesda f√∂rklarade ocks√• att Fallout 76 inte skulle vara flexibelt f√∂r plattformsspel. √Ąven om Sony nyligen tillk√§nnagav plattformsspelalternativet f√∂r Fortnite.
√Ąr du upphetsad f√∂r Fallout 76? Dela dina √•sikter och h√•ll dig uppdaterad f√∂r fler uppdateringar!