FiiO BTR1K bÀrbar Bluetooth-förstÀrkare lanserades i Indien, till ett pris av 3890 Rs

FiiO BTR1K bÀrbar Bluetooth-förstÀrkare lanserades i Indien, till ett pris av 3890 Rs

“FiiO BTR1K levereras med en inbyggd mikrofon med Qualcomm cVc-brusreduceringsteknik och NFC för enkel parning”

FiiO har introducerat sin BTR1K bÀrbara Bluetooth-förstÀrkare i Indien. Enheten Àr en lite uppdaterad version av BTR1-förstÀrkaren och har prissatts i landet till 3890 Rs. Det kommer att finnas att köpa pÄ FiiO: s officiella webbplats, tillsammans med andra stora online- och offlinebutiker över hela landet frÄn och med idag.

Enligt specifikationerna fungerar FiiO BTR1K som en Bluetooth-mottagare för de vanliga 3,5 mm trÄdbundna hörlurarna. Det ger medel för anvÀndare som Àger en smartphone som inte har ett dedikerat hörlursuttag. Enheten kommer klÀdd i en aluminiumlegeringskropp med multifunktionella knappar för att pausa / spela upp musik eller para ihop ljudkÀlla. Den packar ocksÄ RGB-ljusindikator för att informera dig om ingÄngen för Bluetooth-ljudkod och arbetsstatus.

FiiO BTR1K Lifestyle

FörstÀrkaren rymmer det nya Qualcomm QCC 3005 Bluetooth-chipet tillsammans med en AK4376A DAC, Bluetooth 5.0 och stöd för aptX, aptX LL och AAC-ljudkod. Ett 205mAh batteri med 8 timmars sÀkerhetskopiering hÄller BTR1K igÄng. Enheten kan laddas helt igen pÄ bara 1,5 timmar via USB Type-C-port som ocksÄ fungerar som en extern digital-till-analog-omvandlare (DAC). Andra funktioner inkluderar en inbyggd mikrofon med Qualcomm cVc-brusreduceringsteknik, NFC-parning för snabb anslutning och stöd för Siri.

Slutligen kan FiiO BTR1J antingen hÀngas i en snodd eller fÀstas via en bakre klÀmma för att bÀra den bekvÀmt. Det Àr vÀrt att nÀmna att enheten inte Àr vattentÀt och företaget rekommenderar att den endast Àr lÀmplig för lÀtt trÀning.