Firefox Send Àr en ny app som sÀkert kan överföra stora filer gratis

Firefox Send Àr en ny app som sÀkert kan överföra stora filer gratis

“TjĂ€nsten Ă€r för nĂ€rvarande tillgĂ€nglig via webblĂ€saren och kommer snart att lanseras som en Android-app”

Mozilla har meddelat en ny fildelningstjÀnst som heter Skicka, som liknar Googles Drive. Företaget har testat funktionen under ganska lÄng tid nu och har Àntligen slÀppt den fÀrdiga produkten. FrÄn och med nu Àr den endast tillgÀnglig via webblÀsaren, men en Android-app kommer snart att lanseras. Skicka Àr en gratis tjÀnst för alla och tillÄter anvÀndare att överföra stora filer sÀkert.

TjÀnsten fungerar i alla webblÀsare och Àr snabb, enligt Mozilla. AnvÀndare kan skicka filer som Àr upp till 1 GB stora. Om du registrerar dig för ett gratis Firefox-konto höjs dock grÀnsen till 2,5 GB. Det Àr en superlÀtt tjÀnst att anvÀnda och som nÀmnts tidigare fungerar den med vilken webblÀsare som helst. GÄ bara vidare till send.firefox.com och vÀlj filen du vill ladda upp.

SkÀrmdump 13-03-2019 kl 14.45.27

NÀr filen har laddats upp har du full kontroll över delning. Du kan stÀlla in en timer för filen, varefter den gÄr ut. Andra alternativ finns ocksÄ, till exempel möjligheten att vÀlja antal nedladdningar och lÀgga till ett extra lösenord för mer sÀkerhet. TjÀnsten anvÀnder end-to-end-kryptering, vilket innebÀr att dina data Àr sÀkra och sunda. Mozilla stater;

Vi vet att det finns flera molndelningslösningar dÀr ute, men som en fortsÀttning pÄ vÄrt uppdrag att ge dig mer privata och sÀkrare val kan du lita pÄ att din information Àr sÀker med Send. Som med alla Firefox-appar och -tjÀnster Àr Skicka privat efter design, vilket innebÀr att alla dina filer Àr skyddade och vi stÄr för vÄrt uppdrag att hantera dina data privat och sÀkert.

Det Àr ocksÄ enkelt för mottagaren att öppna eller ladda ner filen. NÀr mottagaren tar emot lÀnken mÄste de bara klicka pÄ den för att ladda ner den. Du behöver inte ett konto hos Firefox för att visa filen. Android-appen slÀpps senare i veckan i beta och bör ha liknande funktioner. Vi meddelar dig nÀr appen Àr tillgÀnglig i Google Play Butik.