Flappy Bird ansluter sig till Battle Royals-vurm med Flappy Royale

Flappy Bird ansluter sig till Battle Royals-vurm med Flappy Royale

“Efter Mario Royale blir Flappy Royale det senaste spelet för att sĂ€tta en knĂ€ppa vridning pĂ„ formatet för sista manen för flera spelare”

Battle royale-spel finns överallt och vi pratar inte bara om PUBG eller Fortnite. Ända sedan det sista-man-stĂ„ende spelformatet gjordes populĂ€rt och hela vĂ€rlden höll pĂ„ med det, har ikoniska spel som Call of Duty gĂ„tt med i Battle Royale-segmentet för onlinespel för att ge spelarna ett stort antal överlevnadsspel att vĂ€lja mellan . Nu kommer den senaste och en ganska överraskande deltagaren i form av Flappy Bird.

Om du inte kommer ihĂ„g var Flappy Bird ett raseri bland mobilspelare redan 2013. Den hade grafik inspirerad av klassiska 8-bitars spel, och förutsĂ€ttningen var sĂ„ enkel som den kunde bli – ta den flappiga fĂ„geln genom farligt placerade rör genom att slĂ„ sina vingar strategiskt och överleva sĂ„ lĂ„ngt du kan i vad som Ă€r ett oĂ€ndligt rullande spel. Bli för hög eller för lĂ„g genom kursen och du Ă€r stekt kyckling. Nu, den snygga twist ger Flappy Royale, dĂ€r du förvĂ€ntas upprepa samma bedrift, men bland 99 andra flappiga fantasier.

Flappy Royale

Flappy Royale emulerar till och med PUBG Mobile-spelförutsĂ€ttningen mycket bra – en medvetet komisk och stoisk skolbuss tar ner 100 flappiga fĂ„glar (inklusive din) ner till den lekade lekplatsen och du ger dig ivĂ€g för att se hur lĂ„ngt du kan överleva. Till skillnad frĂ„n de flesta andra Battle Royale-spel, tar du inte riktigt pĂ„ varandra i Flappy Royale, vilket ger en icke-vĂ„ldsam men cynisk twist i spelet. Spelets vĂ€sentliga förutsĂ€ttning Ă€r fortfarande överlevnad, men diskursen att se andra fĂ„glar klappa sig till döds runt omkring dig nĂ€r du kĂ€mpar för att hĂ„lla dig vid liv kan framkalla liknande kĂ€nslor som dystopiska sci-fi-fantasifilmer.

ÄndĂ„ verkar spelet fortfarande ganska roligt och Ă€r nu tillgĂ€ngligt pĂ„ iOS, Android sĂ„vĂ€l som pĂ„ nĂ€tet, sĂ„ vĂ€lj gĂ€rna om ett tangentbord kan fĂ„ dig att överleva lĂ€ngre Ă€n pekskĂ€rmen pĂ„ en smartphone. Det Ă€r inte riktigt klart hur mĂ„nga av de flappiga fĂ„glarna Ă€r riktiga onlinespelare – vi misstĂ€nker att Flappy Bird inte riktigt har sĂ„ mĂ„nga dagliga aktiva spelare som, sĂ€g Fortnite. A Kotaku rapporten sĂ€ger ocksĂ„ att det inte finns nĂ„gra etiketter som identifierar dessa medfĂ„glar som riktiga spelare eller AI-robotar i spelet, sĂ„ det kan vara lite av en spoilsport om du letade efter den verkliga överlevnadsupplevelsen.

Flappy Royale Àr live nu pÄ alla mobila plattformar, och om du letade efter nÄgra mindre hardcore-spel att spela under din pendeltrafik hemma verkar det som ett perfekt spel att ladda ner.