Flickr ger anvÀndare mer tid att ladda ner sina foton innan de raderas permanent

flickr-logo

“Den nya tidsfristen Ă€r nu 12 mars 2019, för gratis kontoanvĂ€ndare av Flickr.”

Flickr har just förlÀngt sin tidsfrist för att radera foton av anvÀndare som har överskridit sin gratis lagringskvot idag. Efter den nuvarande förlÀngningen har anvÀndare av plattformen med gratis konton nu ytterligare en mÄnad pÄ sig att ladda ner sina sparade foton innan de raderas permanent. Det enda andra alternativet Àr att uppgradera till ett Pro-konto. Enligt ett uttalande frÄn Vick of Flickr, Scott Kinzie, Àr deadline nu 12 mars 2019.

Företaget hade utfÀrdat en tidsfrist den 5 februari tidigare till anvÀndare som har mer Àn 1000 foton med ett gratis konto pÄ den stora fotodelningsplattformen. SjÀlva tidsfristen den 5 februari var ocksÄ en förlÀngning av ett tidigare datum som var 8 januari 2019. Den senaste förlÀngningen kommer nÀr anvÀndare med gratiskontona har stött pÄ problem med att ladda ner sina foton, erkÀnde VP i ett uttalande idag.

flickr-logotyp

Pro-kontot pÄ Flickr utökar lagringsutrymmet till 1 TB per anvÀndare till en kostnad av 49,99 USD (cirka 3 600 Rs). Flickr fattade det stora beslutet förra Äret att begrÀnsa gratis kontolagring till bara 1000 bilder frÄn 1TB som anvÀndarna tidigare haft. För nÀrvarande stÄr anvÀndare inför problem med nedladdning av deras sparade media eftersom Flickrs verktyg Àr lÄngsamt med ZIP-filer. Dessutom förvÀrrar 500-grÀnsen för foto / nedladdning av verktyget situationen ytterligare.

SÄ hÀr laddar du ner dina foton frÄn Flickr som beskrivs nedan.

1. Logga in pÄ Flickr-kontot och gÄ vidare till kategorin You -> Photostream i den översta navigeringsmenyn.
2. HĂ€r hittar du alla dina lagrade foton. VĂ€lj dem genom att klicka pĂ„ ‘Kamerarulle’ i menyn.
3. NĂ€r du har valt alla foton finns det ett alternativ att ladda ner dem alla i en ZIP-mapp med knappen “HĂ€mta” lĂ€ngst ner pĂ„ skĂ€rmen.