Följ med oss ​​till Startup of the Year Party pĂ„ Innovate Celebrate 2017

Årets start-tĂ€vling Ă€r en integrerad och spĂ€nnande del av Innovate Fira. Startups tĂ€vlingsanda kombinerat med konferensens entreprenörsenergi skapar en atmosfĂ€r som bara konkurreras med Super Bowl. Och efter allt detta anordnar vi en fest som du aldrig har sett förut!

TechCo Àr tillsammans med vÄr partner Consumer Technology Association (CTA) vÀrd för den femte Ärliga Startup of the Year-festen pÄ tisdag kvÀll under Innovate Celebrate 2017. 100 startups kommer att visa upp sin senaste produkt, medan toppacceleratorprogram, stora investerare, företagsledare och branschledare i alla nyanser kommer att njuta av snacks, drycker och en gammaldags god tid.

TechCo har varit uppmuntrande och uppvisande startups i ett tidigt skede sedan 2006. VÄrt uppdrag Àr att upptÀcka och stödja de mest lovande och innovativa startups i vÀrlden. I Är hade vi över 1000 nya startups frÄn hela vÀrlden att ansöka. Medan de Àr fÀrdiga för domare Àr Startup of the Year-festen ett utmÀrkt stÀlle att se vad de har att erbjuda i en mer avslappnad miljö.

“Vi Ă€r sĂ„ glada att visa upp 100 nystartade företag i Ă„r och ge alla chansen att se all innovativ teknik som kommer frĂ„n hela vĂ€rlden”, sĂ€ger Frank Gruber, VD och grundare av TechCo. ”GĂ„ med pĂ„ en fantastisk natt fylld med investerare, branschexperter och entreprenörer. Vem vet, du kanske till och med trĂ€ffar din nĂ€sta mentor, partner eller investerare. ”

Om du Àr intresserad av att delta i det hÀr spÀnnande och innovativa evenemanget, se till att registrera dig hÀr och bli upphetsad för natten i ditt liv!

Se till att vara med pÄ Innovate Celebrate-konferensen i San Francisco, CA. Evenemanget kommer att Àga rum 9-11 oktober och det hÄlls i samarbete med Consumer Technology Association (CTA).