Försäljningsprognosen för Samsung Galaxy S10 förbättrades med 30 procent enligt analytiker Ming-Chi Kuo

Samsung Galaxy S10-serien telefoner är extremt ömtåliga, avslöjar dropptest

‚ÄĚDe viktigaste orsakerna till den reviderade prognosen inkluderar ett mer varierat specifikationsblad och en stark efterfr√•gan i Kina.‚ÄĚ

Samsung introducerade formellt Galaxy S10-serien i Indien igår och i Kina förra månaden. Efter den formella utgåvan av serien, den populära analytikern, har Ming-Chi Kuo delat en investerarnot som prognostiserar tidiga orderuppskattningar av Galaxy S10. Analytikern är optimistisk om utsikterna för den nya serien från Samsung och har förbättrat sin uppskattning med 30 procent efter ett aggressivt erbjudande från den sydkoreanska jätten.

Samsung-Galaxy-S10-5G-1_thumb.jpg

Kuos tidiga uppskattningar för Galaxy S10-försäljningen låg runt 30 miljoner och 35 miljoner, men med hänvisning till många anledningar ändras numret till 40-45 miljoner. Analytikern nämner ett antal viktiga orsaker till de förbättrade positiva utsikterna. Dessa inkluderar stark efterfrågan i Kina, ett mångsidigt och mer tilltalande specifikationsblad jämfört med iPhone, och inbytesprogram bland andra. Kuo tror att Samsungs flaggskepp erbjuder något som Apple inte har tillhandahållit i iPhone XS. Bland dessa är fingeravtrycksläsaren på skärmen, trippelkamerainställningen och den omvända trådlösa laddningsfunktionen. Apple stötte pålitliga fingeravtrycksläsare till förmån för Face ID två generationer tillbaka men Kuo tror fortfarande att fingeravtrycksläsare är en viktig del av hårdvara som konsumenter fortfarande söker. Detta ger Galaxy S10-serien en stor boost eftersom den har en ultraljud fingeravtrycksläsare och ansiktslåsning också.

Analytikern h√§vdar ocks√• att Galaxy S10-f√∂rs√§ljningen har varit “mycket b√§ttre √§n v√§ntat” i Kina bland rapporter om en √∂kning med 200 procent av f√∂rbest√§llningar j√§mf√∂rt med Galaxy S9. Detta √§r en intressant prognos eftersom Samsung har k√§mpat i Kina tillsammans med Apple p√• grund av dominansen hos lokala varum√§rken som Huawei. I j√§mf√∂relse hade Kuo slagit ner sina uppskattningar f√∂r Apples iPhone-f√∂rs√§ljning under f√∂rsta halv√•ret 2019 p√• grund av den svaga prestandan hos den nya iPhone XR.

[Previous Story]Samsung Galaxy M30 säljs i Indien via Amazon och Samsung Shop: pris, specifikationer

[Next Story]Fitbit uppdaterar sin bärbara serie med fyra nya prisvärda enheter