Första TV-reklamen pÄ Galaxy S8 debuterar med tvÄ veckor till release

Ny Galaxy S9-video och praktiska foton lÀcker ut nÄgra timmar före Samsungs stora evenemang

Android-fans, du har bara tvÄ veckor kvar att vÀnta innan de mest fantastiska smartphones som nÄgonsin har byggts Àntligen slÄr i butikshyllorna. Galaxy S8 och Galaxy S8 + tillkÀnnagavs bara för nÄgra fÄ veckor sedan, men det kÀnns som att vi har vÀntat i flera Är tack vare mÄnader av oÀndliga lÀckor och rykten som mÄlade en nÀstan fullstÀndig bild av bÄda nya smartphones lÄngt innan de officiellt presenterades . SjÀlvklart, Àven med alla dessa lÀckor, slog slutresultatet oss fortfarande tack vare Samsungs nya design, markerad av den praktiskt taget ramlösa Infinity-skÀrmen.

Med bara tvÄ veckor kvar innan nya Galaxy S8 och Galaxy S8 + slÀpptes i butikshyllorna har Samsung börjat sÀnda sin första nya TV-reklam som fokuserar pÄ S8-duon. Utförandet Àr lite konstigt, men det uppnÄr verkligen sitt mÄl och du kan titta pÄ det hÀr.

Annonsens koncept Ă€r ganska coolt. Det börjar med en gammal smartphone-design – du vet, som den Apple fortfarande anvĂ€nder – och Galaxy S8 bryter ur den bit för bit. SjĂ€lva animationen Ă€r lite elementĂ€r, som nĂ„got du kan se en amatörgrafisk designer sĂ€tta ihop. Naturligtvis Ă€r Galaxy S8 sĂ„ fantastisk smartphone att den i huvudsak sĂ€ljer sig sjĂ€lv.

Samsungs flaggskepp Galaxy S8 och Galaxy S8 + Ă€r för nĂ€rvarande tillgĂ€ngliga för förbestĂ€llning frĂ„n alla större trĂ„dlösa operatörer till varierande priser och förbestĂ€llningar levereras med ett gratis nĂ€sta generations Gear VR-headset och trĂ„dlös styrenhet. Stora boxhandlare som Best Buy och Sam’s Club har egna erbjudanden för att sötna potten, inte att den behövde mycket sötning.

De nya telefonerna kommer att sÀljas i butiker frÄn och med den 21 april. Tills dess kan du njuta av den första Galaxy S8-reklamen: