Fortfarande inga snabbladdare med de nya iPhonerna 2018

Avatar for Hamza Tauqeer

Det är 2018 och förvånansvärt inga snabbladdare med de nya iPhonerna.

Den 12 september meddelade Apple sina efterl√§ngtade tre nya iPhones med olika funktioner. Men en sak bland dem √§r vanligt: ‚Äč‚Äčalla levereras med samma laddare.

Laddaren är samma 5W-adapter som Apple har levererat i många år. Det är en av de lägsta effektuttagsladdarna du kan få på vilken telefon som helst idag, och det är väldigt långsamt. Denna laddare kostar cirka $ 19.

5W USB-nätadapter Apple

Med lanseringen av iPhone X och iPhone 8, Apple har introducerat en snabbladdningsfunktion i dessa enheter. Dessa telefoner stöder USB-protokollet och kan dra nytta av USB-C-laddare, som främst är utformade för MacBook för 30W USC-C nätadapter för att ladda snabbt. Denna laddare säljs dock separat; Du behöver blixtkabel också med dessa laddare för att ladda din telefon. Paret kostar cirka 68 $ (49 $ för adaptern och 19 $ för USB-C-laddningskabel)

30W USB-nätadapter Apple

Men du behöver inte gå med den dyra kombinationen för att ladda din iPhone snabbt. Apple 12W-laddaren är ett populärt alternativ för att öka laddningshastigheten på din iPhone. Denna laddare levereras med varje ny iPad, och samtidigt som den ger en svag laddningshastighet på iPad, får iPhone en betydande boost i jämförelse. Detta är dock också ett valfritt tillbehör (om du inte redan har en iPad) och det kostar $ 19.

12W USB-nätadapter Apple

Apple kan lägga till snabbladdare med nya telefoner så att användare kan argumentera något med Android-användare, men det vägrar att göra det. På tal om Android, nästan alla Android-smartphones, som stöder snabb laddningskapacitet, kommer med snabbladdaren ur lådan. Det är också ett faktum att de flesta Android-telefoner vanligtvis stöder snabb laddning (även budget) medan den här viktiga funktionen fortfarande är begränsad till 2017 och 2018 iPhones.

√Ąldre iPhones som iPhone 7 som fortfarande s√§ljs saknar den h√§r funktionen.

Läs mer: Kolla in 7 skäl att välja Android över iPhone

Vi kan säga vad som helst, men faktum kvarstår att Apple för närvarande säljer $ 1000+ iPhones med 5W-laddare, och Apple-fans kommer gärna att spendera extra pengar för snabb laddning. Men hej, du kan inte vara ett biljonföretag utan att klippa några krokar, även om dessa hörn är viktiga.