Fortnite-Avengers slutspel crossover som hÀnder den 25 april

Fortnite-Avengers slutspel crossover som hÀnder den 25 april

“Flytten faller i linje med Marvels speciella begrĂ€nsade tidshĂ€ndelse före Infinity War, dĂ€r spelare kunde ta avan av Thanos.”

Fortnite fÄr en Avengers speciell crossover-hÀndelse eftersom spÀnningen bland fans har trÀffat febernivÄ före lanseringen av Avengers: Endgame. Den sista upplagan av en decennielÄng Marvel-superhjÀltesaga Àr tÀnkt att dra gardiner med en episk rÀddning-universums kamp mot uthÄllig skurk Thanos, och Fortnite-spelare kommer till synes att fÄ en bit simulerad paj den 25 april, innan filmen slÄr teatrarna den 26 april.

Fortnite Endgame

Som sagt Ă€r det Ă€nnu inte klart vad exakt denna speciella crossover-hĂ€ndelse ger spelet. Epic Games hade gjort nĂ„got liknande före lanseringen av Avengers: Infinity War – den prequel och nĂ€st sista filmen till Endgame, dĂ€r spelare kunde ta avataren för den galaxkrossande superskurken Thanos. TeckenövergĂ„ngsfunktionen, som lyfte fram spelet före filmens slĂ€pp fungerade som ett begrĂ€nsat tidslĂ€ge (LTM), gav speciella grafik- och spelelement. Även om det Ă€nnu inte Ă€r klart vad exakt den kommande Marvel-crossoveren medför, kommer det troligen att vara ett speciellt evenemang i LTM-format, Ă€ven om vi den hĂ€r gĂ„ngen kan spela som vĂ„ra superhjĂ€ltar, eller snarare, vad som Ă„terstĂ„r av dem tills de hittar ett sĂ€tt att göra det ur Thanos snap.

Teasern avslöjar inte riktigt mycket, förutom en dramatiserad Captain America-sköld med meddelandet “vad som Ă€n krĂ€vs”. Mottoet Ă€r möjligen en antydan till en kollektiv överlevnadskamp som kan komma till Fortnite med denna crossover, Ă€ven om vĂ„r gissning Ă€r lika bra som din. Det skulle dock vara ganska coolt att fĂ„ Hulk Smash-emoten i Fortnite, Ă€ven om det Ă€r en LTM-funktion.

Epic Àr stadigt pÄ sprÄng för att förbÀttra spelet och lÀgga till fler funktioner i ett försök att hÄlla fast vid sin spelarbas nÀr galen för online-kamp royale-spel fortsÀtter. Medan Fortnites senaste uppdatering visade sig vara lite övervÀldigande för mÄnga, lÀgger utvecklarna stÀndigt till nya funktioner i spelet, varav en kommande vÀrldsmÀsterskap i Battle Royale Àr en av de mest spÀnnande punkterna att se fram emot.