Fortnite ger gratis sÀsong 8 Battle Pass till spelare som slutför 13 övertidsutmaningar

Fortnite ger gratis sÀsong 8 Battle Pass till spelare som slutför 13 övertidsutmaningar

“Fortnite har ocksĂ„ slĂ€ppt den senaste versionen 7.40 patchnoter, som innehĂ„ller flera nya funktioner och förbĂ€ttringar”

Battle royale-genren har mest varit ledd av Fortnite, men det finns nĂ„gra andra som försöker fĂ„nga rampljuset. Utvecklaren Respawn lanserade nyligen Apex Legends, ett nytt Battle Royale-spel som har gjort mycket bra. Även om Epic Games, tillverkaren av Fortnite, inte riktigt stĂ„r inför en utmaning frĂ„n PUBG, mĂ„ste den tĂ€vla med Apex Legends inom en snar framtid. För att fĂ„ en bĂ€ttre start ger utvecklaren nu spelarna gratis stridskort till sĂ€song 8 av Fortnite.

Epic Games slÀppte nyligen patch-anteckningarna för sin senaste version 7.40 av Fortnite. Företaget publicerade ocksÄ att det som en del av deras Share The Love-hÀndelse kommer att ge bort gratis sÀsong 8 Battle-pass till spelare som kan slutföra alla de 13 övertidsutmaningarna. AnvÀndare kan köpa stridkortet för 950 V-dollar, vilket Àr ungefÀr $ 10, men om du vill spara pengarna mÄste du komma igÄng med utmaningarna.

SkÀrmdump 14-02-2019 kl.49.38

Naturligtvis finns det en tidsfrist för att göra ansprÄk pÄ gratiskort. Spelare mÄste avsluta alla de 13 utmaningarna senast den 27 februari för att vinna gratispasset. Om du inte visste kommer Battle Pass att ge dig över 100 belöningar i spelet som skinn, vapenanpassningar, kÀnslor etc. Detta Àr ett bra sÀtt att öka antalet spelare eftersom det Àr en trÄkig sÀsong för Fortnite. SÀsong 7 Battle Pass Àr ganska klart och det finns inga nya utmaningar för spelarna.

Epic Games kommer att slĂ€ppa nytt innehĂ„ll under de kommande veckorna, men Övertidsutmaningarna Ă€r en njutning för spelare som blir uttrĂ„kade. Det Ă€r roligt och innehĂ„ller flera nya föremĂ„l. Den senaste v7.40-uppdateringen ger ocksĂ„ en ny semi-auto Infantry Rifle, andra nerfed vapen, nya evenemang, gĂ„vor Ă€r tillbaka till 22 februari och du kan skicka Heartspan Glider gratis till 15 februari. Utvecklarna har ocksĂ„ gjort flera anvĂ€ndargrĂ€nssnittsĂ€ndringar, förbĂ€ttrat spel och fixat mĂ„nga buggar ocksĂ„. Du kan kolla in de fullstĂ€ndiga lappanteckningarna pĂ„ kĂ€llkoden för att se allt som Ă€r nytt.