Fortnite World Cup-finaler börjar 26 juli, biljetter finns tillgängliga nu

Fortnite World Cup-finaler börjar 26 juli, biljetter finns tillgängliga nu

“Du kan f√∂rregistrera dig till VM-finalen nu, och om du v√§ljer kan du k√∂pa biljetter”

Fortnite World Cup online öppnar officiellt den 13 april. Onlineöppningarna avslutas den 16 juni och varje spelare har en chans att vinna kontantpriser från en $ 1 miljon pool. Vinnarna kommer också att vara berättigade att tävla i Fortnite World Cup-finalen, som börjar den 26 juli. Epic Games har nu öppnat förregistrering för biljetterna till VM-finalen. Registreringarna stängs den 14 april.

Finalerna skulle hållas på USTA Billie Jean King National Tennis Centre Arthur Ashe Stadium i New York City. Detta kommer att vara ett 3-dagarsevenemang som börjar den 26 juli och slutar den 28 juli. Om du vinner chansen att köpa en biljett får du också gratis V-Bucks och Säsong 10 Battle Pass vid finalen. Naturligtvis måste du delta i evenemanget för att hämta priserna.

Skärmdump 09-04-2019 kl 17:40

Om du är en Fortnite-spelare och är bra på det, bör du antagligen registrera dig för Online-öppningarna. Vinnare av VM-finalen har en chans att vinna från den enorma prispotten på $ 30.000.000. Vinnarna i finalen tar hem $ 3 miljoner, medan alla andra får cirka $ 50.000. Detta är förmodligen den största prispotten i e-sportens historia. Innan du kan drömma om att vinna miljontals dollar, måste du vinna onlineöppningarna.

Som nämnts tidigare startar onlineöppningarna den 13 april. Varje vecka skulle ett online-öppet hållas under helgen. Det kommer att spelas två spelomgångar för varje server, med semifinalerna på en lördag och finalen på söndagen. Tre tusen spelare från lördagens semifinal går vidare till finalen i söndag och de högst rankade spelarna går vidare till VM-finalen. Vinnarna av online-öppningarna kommer också att vara berättigade till ett kontantpris från en prispott på 1 miljon dollar.

Fortnite är inte längre så populärt som det brukade vara, varför Epic Games gör allt för att hålla spelarna intresserade. Spelare flyttar till Apex Legends, som erbjuder mycket mer än Fortnite.