Framebridge anstÀller tidigare Zappos Executive som VP of Operations

Framebridge anstÀller tidigare Zappos Executive som VP of Operations

Det har kallats (av oss) Warby Parker för konstramning. Denna DC-start har skapat en enkel online- och mobiltjĂ€nst för anpassad inramning. Det Ă€r en efterfrĂ„gad tjĂ€nst som folk vill ha, och företaget har ökat stadigt. De har fĂ„tt stöd frĂ„n supportrar som Steve Case och Tim O’Shaughnessy, och har just tillkĂ€nnagett ett nytt tillskott till sitt team.

Framebridge har nyligen utsett Anthony Vicars, före detta chef för uppföljningsverksamhet för Zappos, till deras vice vd för verksamheten. Vicars har tagits fram för att hjÀlpa till att optimera Framebridges kund- och medarbetarfokuserade verksamhet, designa och implementera nya system för att förbÀttra orderhanteringsgraden och driva kundbevarande.

“Det Ă€r en möjlighet att bygga nĂ„got fantastiskt, vilket Ă€r mycket givande,” sade Vicars i ett uttalande. ”Och du bygger den hĂ€r verksamheten som Ă€r inriktad pĂ„ att göra mĂ€nniskor glada och förbĂ€ttra dessa fantastiska saker de har samlat under hela sin livstid. Det Ă€r vĂ€ldigt spĂ€nnande.”

Vicars kommer att spela en roll i att leda utvecklingen och platsvalet av nya produktionsanlÀggningar, övervaka anlÀggningsstartverksamheten, teamtillvÀxt, utbildning och ytterligare anlÀggningstillsyn. Med sin hjÀlp planerar Framebridge att utvidga sin nuvarande verksamhet för att tillgodose ökad försÀljning och öka deras team. De hoppas kunna skapa över 50 nya tillverkningsjobb under de kommande 12 till 18 mÄnaderna.

“Vi Ă€r mycket glada över att fĂ„ Anthony gĂ„ med i Framebridge-teamet”, sĂ€ger Susan Tynan, grundare och VD för Framebridge, i ett uttalande. ”VĂ„rt uppdrag har alltid varit att tillhandahĂ„lla en enastĂ„ende, personlig kundupplevelse som prĂ€glas av en sakkunnigt utformad slutprodukt. Anthonys beprövade historia att förbĂ€ttra service och drift för nĂ„gra av vĂ€rldens ledande e-handelsvarumĂ€rken Ă€r det perfekta komplementet för att ytterligare förbĂ€ttra vĂ„ra processer. ”

Han har över 20 Ă„rs erfarenhet inom e-handel och detaljhandel. Han har ledande orderuppfyllelse och kundvĂ„rd för Ă„terförsĂ€ljare som Teespring, dĂ€r han var VP of Operations, Nasty Gal och Zappos. De företag han har arbetat för har rankats i listor, inklusive ”Fastest Growing Retailer” av Inc. Magazine och ”Best Places to Work For” av Fortune. Vicars Ă€r ocksĂ„ en entreprenör. År 2013 grundade Anthony Rise Fulfillment för att hjĂ€lpa startverksamheten att driva service och kultur i vĂ€rldsklass.