Framtiden Àr inte lÀngre mobil, det Àr artificiell intelligens

HejdÄ mobil först, hej AI först. Idag pÄ Tillverkad av Google hÀndelsen slÀppte företaget inte bara ny hÄrdvara, de gjorde det kristallklart att teknikens framtid inte Àr vad som finns i din hand, utan kodraderna inom. För varje ny eller uppdaterad hÄrdvara, inklusive Pixel 2, nÄgra snygga nya öronsnÀckor och en ny typ av kamera, fastnade Google bÄde sin Google Assistant i den och fokuserade pÄ hur varje enhet anvÀnder maskininlÀrning som en form av personalisering.

För varje enhet, sÀrskilt Google Home och Pixel-telefoner, kommer AI att göra det lÀttare att fÄ information som vi vanligtvis anvÀnder Google-sökning efter. Inte bara detta, de integrerar ytterligare sina andra enheter, sÀrskilt Nest-sortimentet, för att bÀttre samarbeta. HÀr Àr nÄgra av sÀtten som Google lÀgger större fokus pÄ AI och deras Google Assistant:

Pixel 2

Google Assistant var redan inbyggt i den ursprungliga Pixel och Pixel XL; tvĂ„ uppdateringar sĂ€tter dock AI Ă€nnu lĂ€ngre in i rampljuset. Till att börja med lĂ„ter Active Edge-funktionen dig pressa din Pixel-telefon för att snabbt aktivera Google Assistant. Detta Ă€r förutom att utlösa det genom att sĂ€ga “Ok Google” eller manuellt komma Ă„t det via sökfĂ€ltet.

Förutom Ätkomst uppdaterar Google ytterligare Google Lens, och Pixel-telefonerna kommer att fÄ en förhandsversion av den. Med Google Lens kan du helt enkelt anvÀnda din telefon som ett AR-glas. Medan du hÄller telefonen upp till en utskriftsannons kan den dra ut telefonnummer eller e-postadress. Skanna Pixel 2 mot en person, ett albumomslag eller en massa andra identifierbara föremÄl och genom maskininlÀrning kommer det att ge dig information om det.

Google Home

Google Home, som nu har en Mini- och Max-version, kommer att lansera sin röstmatchningsfunktion ytterligare. Till skillnad frÄn Alexa, som tar emot alla röstkommandon frÄn alla, inklusive din TV, som samma person, kan Google Assistant lÀra sig och kÀnna igen vem varje person Àr.

Genom Voice Match-funktionen ger Google Home dig personliga resultat snarare Àn en enda utgÄng. Ta till exempel Google Kalender. Precis som dina medarbetare har mÄnga i din familj sannolikt sin egen kalender. I stÀllet för att bara spotta ut nÀsta hÀndelse eller datum, vet Voice Match vem som ber om uppdateringar och ger personlig information.

Pixelbook

Google Pixelbook

Inte bara gÄr teknikjÀtten efter den otroligt populÀra Microsoft Surface, designen av deras nya Chromebook speglar den för Lenovo Yoga-linjen. Detta Àr en ganska dyr Chromebook, men ocksÄ AI-behandlingen.

Med en dedikerad Google Assistant-knapp kommer anvÀndarna att kunna komma Ät dess funktioner och kommandon snabbare Àn nÄgonsin. Det kommer ocksÄ att paras ihop med den nya Pixelbook Pen, en $ 99-enhet som anvÀnder Wacoms teknologi, som lÄter er bÄda rita som om det var en penna eller vÀlja objekt för Google Assistant för att ge dig information. Genom att cirkulera eller markera text, bilder eller vad som helst kan Google Assistant aktiveras för att ge dig mer information om det.

Pixel knoppar

Google Pixel Buds

En av överraskningarna vid dagens evenemang var tillkÀnnagivandet av Pixel Buds. Dessa trÄdlösa öronproppar inkluderar gestkontroll, direkt Ätkomst till Google Assistant och aktiv röstöversÀttning.

LÀs mer om Made by Google-evenemanget pÄ TechCo