FrÄn 48MP dubbla bakre kameror till AI-funktioner, det hÀr gör OPPO: s F11 Pro till en kraftfull kameratelefon

OPPO F11 Pro fÄr en prisnedgÄng pÄ 2 000 Rs i offlinebutiker, OPPO A5 billigare ocksÄ

“OPPO F11 Pro Ă€r en solid mid-ranger med en pop-up selfie-kamera och 48MP + 5MP dual-camera setup pĂ„ baksidan”

OPPO har omdefinierat smartphone-fotograferingen ett tag nu. VarumĂ€rket började med att erbjuda kraftfulla, selfie-centrerade smartphones men erbjuder nu allround-enheter med kraftfulla kamerafunktioner. VarumĂ€rkets senaste smartphone Ă€r inte annorlunda. OPPO F11 Pro lanserades i Indien förra mĂ„naden och pryder en attraktiv lutningsdesign, en uppslukande skĂ€rm, smidig prestanda och lĂ„ngvarig batteritid. Men höjdpunkten pĂ„ smarttelefonen Ă€r den 48MP primĂ€ra kameran pĂ„ baksidan och en ‘stigande’ selfie-kamera. SĂ„ om du funderar pĂ„ varför vi betraktar OPPO F11 Pro som en av de bĂ€sta kameramartphonerna under 25 000 Rs i Indien, har du kommit till rĂ€tt stĂ€lle.

48 megapixlar dubbla bakre kameror

OPPO F11 Pro recension 18

OPPO F11 Pro Àr för nÀrvarande bland en handfull smartphones som kommer med den högupplösta 48-megapixel-skjutaren pÄ baksidan. Den primÀra kameran stöds av en 5 megapixel djupsensor för att klicka pÄ imponerande bilder. Kameran Àr instÀlld pÄ 12MP som standard och kan Àndras till 48MP genom instÀllningar. I 48MP-lÀge kan den bakre kameran ta bilder med hög upplösning med högre detaljeringsnivÄ. Dessutom, i 12MP-lÀget, kan smarttelefonen anvÀnda pixelbinningstekniken, HDR och scenigenkÀnning för att producera imponerande resultat, sÀrskilt i svagt ljus, det Àr dÀr de flesta smartphones kÀmpar.

Ta tydligare bilder i svagt ljus

OPPO F11 Pro recension16

PÄ tal om pixelbinningstekniken har OPPO F11 Pro marknadsförts som kamerans smartphone som kan fÄnga lysande bilder i svagt ljus. För det mÄttet har OPPO ocksÄ utrustat kameran pÄ F11 Pro med Ultra Night-lÀge. Som namnet antyder har lÀget utformats för att fÄnga nattbilder med förbÀttrad tydlighet och detaljer. Ultra Night Mode Àr kombinationen av AI-motorn och den ultraklara motorn, som arbetar tillsammans för att upptÀcka exponeringsnivÄn och detaljerna. LÀget justerar sedan kamerainstÀllningarna pÄ det mest optimerade sÀttet för att fÄ tydliga och ljusa bilder utan ljud.

AI-stödda funktioner för bÀttre resultat

OPPO F11 Pro recension 14

PÄ tal om AI-motorn och den ultraklara motorn, de Àr en del av OPPO: s AI-tydliga motor. Med Color Engine i mixen Àr dessa funktioner utformade för att leverera skarpa och livfulla bilder, oavsett om det Àr dag eller natt. Medan de tvÄ tidigare Àr utformade för att förbÀttra nattbilderna, ger Color Engine den mycket Àlskade popen till bilderna. Dessutom stöds smartphone-kameran av
AI-scenigenkÀnningsfunktion som kan kÀnna igen totalt 23 scener och 864 kombinationer. Oavsett vad, var, nÀr och hur du fotograferar, sÄ Àr OPPO F11 Pro-kameran utrustad för att justera instÀllningar för att fÄ bÀsta möjliga resultat.

Ett lÀttanvÀnt kameragrÀnssnitt

OPPO F11 Pro kameraapp

Medan kameran sjÀlv packar nÄgra av de mest avancerade teknikerna i smartphone-industrin, har OPPO se till att det inte Àr för svÄrt att anvÀnda samma. De mest anvÀnda funktionerna Àr faststÀllda i sökaren som HDR, Color Dazzle-lÀge, instÀllningar och livefilter pÄ toppen och avtryckaren med selfie-kameran vÀxlar lÀngst ner. AnvÀndare kan helt enkelt svepa Ät vÀnster och höger för att vÀxla mellan lÀgena Video, Photo och Portrait. Det finns ocksÄ en hamburgarsymbol med tre linjer, som lÄter en komma Ät olika andra lÀgen som natt, panorama, expert, tidsfördröjning, lÄngsam rörelse och Google Lens.

En stigande 16MP selfie-kamera

OPPO F11 Pro recension06

Höjdpunkten i F11 Pro Àr selfie snapper och inte bara för att se hur den rör sig upp och ner. Höjningsmekanismen Àr ocksÄ hem för en kraftfull 16MP-shooter. Den frÀmre kameran Àr ocksÄ utrustad med funktioner som portrÀttlÀge, skönhet, HDR, livefilter, tidsfördröjning och mer. Dessutom gör skönhetslÀget pÄ selfie-kameran anvÀndarna mjukare pÄ hudtonen, smalnar ansiktet och gör ansiktet mindre och förbÀttrar hakan med hjÀlp av AI.

Sammantaget Àr OPPO F11 Pro definitivt ett idealiskt alternativ för dem som letar efter en laddad smartphone med allvarlig bildförmÄga. Och det faktum att den levereras med en imponerande uppslukande skÀrm, kraftfulla interna och den attraktiva designen Àr bara en bonus.