FrÄn iOS 13 till macOS 10.15, hÀr Àr vad du kan förvÀnta dig vid Apples WWDC 2019-grundton

FrÄn iOS 13 till macOS 10.15, hÀr Àr vad du kan förvÀnta dig vid Apples WWDC 2019-grundton

“Apple förvĂ€ntas introducera iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6, tvOS 13 och nya Mac Pro pĂ„ WWDC 2019”

Apples Ärliga Worldwide Developer Conference (WWDC) keynote Àr redo att starta den 3 juni och avslutas den 7 juni. Evenemanget kommer att Àga rum pÄ McEnery Convention Center i San Jose, Kalifornien klockan 10.00 PT (10.30 IST). Nyckeln kommer att vara tillgÀnglig för Apple-fans att titta live pÄ Cupertino tech-gigantens webbplats. Vid evenemanget förvÀntas företaget introducera de senaste versionerna av sina programvaruplattformar inklusive iOS, macOS, watchOS och tvOS. Dessutom ryktas varumÀrket ocksÄ för att avslöja en uppdaterad Mac Pro och dess Marsipan-projekt.

Apple WWDC 2019

SÄ om du har ivrigt vÀntat pÄ de nya Apple-meddelandena, hÀr Àr korta detaljer om vad du kan förvÀnta dig vid WWDC 2019-evenemanget nÀsta vecka.

iOS 13

NÀsta generations version av Apples programvaruplattform för iPhones och iPads blir den största höjdpunkten vid det kommande evenemanget. Den nya iOS kommer med det efterlÀngtade mörka lÀget, som kommer att finnas tillgÀngligt frÄn Control Center. Det mörka temat pÄ iOS 13 förvÀntas vara systemomfattande, precis som det vi har pÄ macOS. Framför allt kommer tredjepartsapptillverkare att kunna omforma sina appar för att dra nytta av det mörka lÀget.

Apple iOS 13 lÀckt skÀrmdumpar

NÀr det gÀller de andra nya iOS 13-funktionerna förvÀntar vi oss att det nya operativsystemet kommer att erbjuda förbÀttrad skÀrmtidskapacitet med förÀldrakontroll. Apparna Hitta mina vÀnner och Hitta min iPhone kommer att integreras i en enda ny app. Företaget kommer ocksÄ att introducera förnyade versioner av nÄgra av sina kÀrnappar inklusive böcker, e-post, meddelanden, kartor och hÀlsa. Meddelandeappen kommer att fÄ stöd för profilbilder och bÀttre integritetsalternativ och appar som pÄminnelser och filer förvÀntas ocksÄ ha förbÀttrade filter och bÀttre layouter. I synnerhet sÀgs att iOS 13 för iPad kommer med nya funktioner för att öka arbetsflödet. Vi kan förvÀnta oss stöd för flera fönster, anvÀndning av en enda sida sida vid sida och stapelbara, rörliga kort i appar.

macOS 10.15

NÀr vi pratar om den nya macOS-versionen kommer den att ha nya funktioner som kommer att föra iOS och macOS nÀrmare Àn nÄgonsin tidigare. En del av Marzipan-projektet, macOS gör det enkelt för utvecklare att porta sina iOS-appar pÄ Apples stationÀra plattform. En annan största höjdpunkt i den nya uppdateringen Àr stödet för att anvÀnda en iPad som en andra skÀrm för Mac-datorer. Med MacOS 10.15-versionen förvÀntas Apple dela upp iTunes i separata appar för musik, podcasts, böcker och TV.

91mobiles_macos_wwdc_2016_1

I macOS 10.15-versionen ryktas Apple ocksÄ om att ge stöd för Siri-genvÀgar, skÀrmtid och familjedelningsapp, fönstersnÀppning, iMessage-effekter och en moderniserad Find My iPhone-app. Medan varumÀrket inte har bekrÀftat namnet pÄ den nya macOS, spekuleras det i att kallas Sequoia.

watchOS 6 och tvOS 13

Apples programvaruplattform för Watch förvÀntas fÄ en betydande uppdatering pÄ WWDC 2019. Den nya watchOS 6-programvaran förvÀntas komma med en egen App Store för Apple Watch. Detta gör det möjligt för anvÀndare att ladda ner appar direkt till handlederna. App Store sÀgs ocksÄ komma med en massa nya urtavlor och en mÀngd nya appar. De andra ryktade nya funktionerna i watchOS 6 inkluderar en lÀkemedelsövervakningsapp Dos, menstruationscykel-spÄrningsappcykler, en ljudbok-app, en kalkylator, klistermÀrken Animoji och Memoji och mer. Slutligen förvÀntas Health-appen för bÀrbara enheter ocksÄ fÄ nya funktioner.

apple_watchos_4

NÀr det gÀller tvOS 13 förvÀntas varumÀrket inte tillkÀnnage stora uppgraderingar för plattformen vid WWDC 2019 keynote. Vi förvÀntar oss dock att se nÄgra teasers och hype för Cupertino tech-gigantens kommande TV + -tjÀnst.

Mac Pro

Slutligen förvÀntas Apple introducera en ny version av Mac Pro, som senast sÄg en uppdatering för ungefÀr fem Är sedan. Ryktet Àr att den nya Mac Pro ska vara designad frÄn grunden för att vara den perfekta arbetsstationen för proffs. Medan mÄnga detaljer om specifikationerna inte finns tillgÀngliga, kan vi förvÀnta oss att den nya Mac Pro kommer att packa i avancerade processorer som 9: e generationens Intel Xeon-processor.

Apple Mac Pro

Det Àr allt för nu folkens. Vi kommer att vara nÀrvarande i Kalifornien för att delta i WWDC 2019-nyckeln för att ge dig all information om de nya Apple-meddelandena, sÄ hÄll dig uppdaterad 91mobiler.