Fujifilm GFX 100 Àr en 102 megapixel spegelfri kamera i medelformat, prissatt till 9 999,95 $

Fujifilm GFX 100 Àr en 102 megapixel spegelfri kamera i medelformat, prissatt till 9 999,95 $

“GFX 100 Ă€r flaggskeppet med mediumformat frĂ„n Fujifilm och kan köpas frĂ„n och med den 27 juni.”

Fujifilm har lanserat sin senaste spegelfria kamera i GFX-serien, som har en 102-megapixelsensor. Den helt nya Fujifilm GFX 100 Àr en spegelfri kamera i medelformat med imponerande specifikationer. Kameran har en helskÀrmsdesign och ger ett vertikalt grepp. Den kommer med bildstabilisering i kroppen och Àr ocksÄ mycket snabbare Àn de andra kamerorna i GFX-serien.

fujifilm-gfx100-102-megapixel-mediumformat-spegelfri-kamera-1 (1)

Fujifilm GFX 100 har den högsta upplösningen av alla medelformat eller spegelfria kameror i vÀrlden. Den har en upplyst sensor pÄ baksidan, vilket möjliggör höga ISO-instÀllningar i scenarier med svagt ljus. Basen ISO börjar vid 100 och toppar vid 12 800, och det Àr innan boost. Det kan ta 16-bitars RAW-bilder tack vare X-Processor 4-chipset frÄn företaget.

Kameran levereras med en heltÀckande fasavkÀnnande autofokus med funktioner som motiv- och ansikts- / ögonspÄrning. Det kan skjuta upp till 210 procent snabbare Àn GFX 50R tack vare det nya autofokussystemet. Som nÀmnts tidigare kommer kameran ocksÄ med kroppsstabilisering som ger extra 5,5 stopp för minskning av skakningar. Kameran kan spela in 4K-videor i 10-bitars vid 30 fps med ett förhÄllande 4: 2: 2. Detta bör ge ett stort skÀrpedjup nÀr du spelar in videor.

fujifilm-gfx100-102-megapixel-mediumformat-spegelfri-kamera-1

Bortsett frÄn det kommer kameran med en lutande LCD-pekskÀrm pÄ baksidan och en 5,76 miljoner punkter OLED elektronisk sökare. Kameran har vÀderbestÀndighet sÄ att du kan anvÀnda den bra utomhus. Den stöder upp till tvÄ UHS-TT-kort och kan ocksÄ ta dubbla batterier. Detta gör att kameran kan ta upp till 800 bilder pÄ en gÄng. Företaget har ocksÄ gjort Àndringar pÄ kamerans topplatta. Den Àr nu mer flexibel och kan anvÀndas för olika fotograferingslÀgen.

NÀr det gÀller programvara finns Fujifilms standardfilter tillgÀngliga pÄ kameran och det finns ett nytt Smooth Skin-filter för att förbÀttra portrÀttbilder. Fujifilm GFX100 kommer att sÀljas frÄn och med den 27 juni och kostar 9999,95 USD. Och det Àr utan linsen! Du kan lÀsa mer om kameran pÄ kÀllkodslÀnken.

[Previous Story]Honor 20 vs Honor 20 Pro: hÀr Àr alla skillnader

[Next Story]Samsung Galaxy A10e upptÀcktes pÄ FCC: s webbplats; lanseringen verkar överhÀngande