Fujitsu lanserar nya Lifebook-bÀrbara datorer, Arrows-surfplattor med 8: e generationens Intel-processorer

Fujitsu lanserar nya Lifebook-bÀrbara datorer, Arrows-surfplattor med 8: e generationens Intel-processorer

“Den nya lanseringen inkluderar fyra nya Fujitsu-bĂ€rbara datorer i tvĂ„ uppstĂ€llningar och tre nya surfplattor under Arrows-sortimentet, alla lanseras i Japan i slutet av maj.”

Fujitsu har presenterat sin senaste serie av Windows 10-drivna bÀrbara datorer och surfplattor, riktade till företagskunder. Företaget har fokuserat pÄ bÀrbarhet som huvudtema för de senaste produkterna, samtidigt som de erbjuder rimligt uppdaterad hÄrdvara för att ge tillförlitlig prestanda pÄ papper. De senaste produkterna inkluderar ultratunna bÀrbara datorer i Fujitsu Lifebook U-serien, som erbjuds i bÄde konvertibla och traditionella bÀrbara format. Pilar-flikarna skulle under tiden fungera som surfplattor som körs pÄ Windows 10 och skulle förmodligen stödja tangentbordskompatibilitet via Bluetooth, Àven om det inte Àr mycket kÀnt om dem för nÀrvarande.

Enligt pressuttalandet hÀvdar Fujitsu att Lifebook U939X / A Àr vÀrldens tunnaste 13,3-tums konvertibla bÀrbara dator, som ocksÄ innehÄller en stylus integrerad med den. BÀrbara datorer mÀter bara 16,9 mm i tjocklek och vÀger bara 877 g för att erbjuda stor bÀrbarhet för företagskonsumenten. Cabriolet har ett 360-graders roterande gÄngjÀrn som kan justeras i valfri vinkel. NÀrvaron av pekskÀrmsdisplayen gör den ocksÄ idealisk för skapande av visuellt innehÄll, och prestandaplattformen för Ättonde generationens Intel Core-processorer och Windows 10-operativsystemet innebÀr att den ska kunna hantera de mest grundlÀggande till halvprofessionella design- och illustrationsuppgifterna med relativ lÀtthet.

Fujitsu Lifebook U939X

Fujitsu sĂ€ger vidare att tangentbordets yta integrerar en kamera för enkla ögonblicksbilder, medan den bĂ€rbara datorn ocksĂ„ har en dedikerad knapp för att möjliggöra “Quick Note” -funktionen i Windows 10. Den fĂ„r ocksĂ„ en Thunderbolt 3-port för att underlĂ€tta produktivitet och nĂ€rvaro i konferensrum . Dess bĂ€rbara version, Fujitsu Lifebook U939 / A, Ă€r Ă€nnu lĂ€ttare pĂ„ 777g, och bortsett frĂ„n beröringsfunktionaliteten och det helt roterande gĂ„ngjĂ€rnet, liknar den nĂ„gonsin den konvertibla Lifebook.

Även om inte mycket avslöjas om Fujitsu Arrows-surfplattor, drivs de av samma processorer som Lifebook U-seriens bĂ€rbara datorer och körs ocksĂ„ pĂ„ Windows 10. Tabletterna kommer möjligen att vara inriktade pĂ„ mer underhĂ„llningskonsumtion, istĂ€llet för vanligt arbete och produktivitet. Medan produkterna inte kommer att lanseras i Indien för nĂ€rvarande kommer alla bĂ€rbara datorer och surfplattor att sĂ€ljas i Japan frĂ„n slutet av denna mĂ„nad, och priserna pĂ„ alla produkter varierar frĂ„n JPY 1 64600 (Rs 1.04.000) till JPY 3,26,800 (2,07,000 Rs).