Galaxy A90-lansering förvÀntas nÀr Samsung planerar 10 april-evenemanget

Galaxy A90-lansering förvÀntas nÀr Samsung planerar 10 april-evenemanget

“Samsung Galaxy A90 har upptĂ€ckts flera gĂ„nger pĂ„ certifieringswebbplatser och ryktas ha en popup-kamera”

Samsung pĂ„ Twitter har meddelat att de kommer att lansera en ny Galaxy-telefon den 10 april. Medan teasern inte avslöjar nĂ„gonting om telefonen, eftersom det bara visar en person som skateboard genom telefonskĂ€rmen och texten “A Galaxy Event”. GĂ„r genom de mĂ„nga lĂ€ckorna och telefonen listas pĂ„ företagets webbplats flera gĂ„nger, finns det en möjlighet att det kan vara Galaxy A90 som Samsung kan lansera vid evenemanget.

GĂ„ in i livets era. 10 april 2019 – Live pĂ„ https://t.co/kDIR3TcbZ5 #SamsungEvent pic.twitter.com/EqN8wF04Wd

– Samsung Mobile (@SamsungMobile) 18 mars 2019

Samsung har lanserat ett stort antal A-telefoner i Är och Galaxy A90 förvÀntas nu gÄ med i listan snart. I teasern visas tre smarttelefonskÀrmar, sÄ det Àr ocksÄ möjligt att Samsung kan lansera tre nya telefoner istÀllet för bara en. Rykten har pÄpekat att Galaxy A90 kommer att ha en roterande kameramekanism som fungerar bÄde som bakre och frÀmre kamera, en kant-till-kant-skÀrm utan ett hack. Det sÀgs ha en 6,4-tums full-HD + -skÀrm med 1080 x 2 340 pixlar upplösning, som drivs av Qualcomm Snapdragon 710 SoC, 6 GB och 8 GB RAM-alternativ och 128 GB inbyggt lagringsutrymme som Àr ytterligare utbyggbart.

Det förvÀntas ha en stor 5.000 mAh batterienhet. Den körs pÄ Android 9.0 Pie med One UI pÄ toppen. Det kan ocksÄ ha en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen som Galaxy A50. Galaxy A90 sÀgs ocksÄ ha en 48MP-kamera och den upptÀcktes nyligen pÄ reklamsidan i Asphalt 9, sÄ det finns en god chans att Samsung kan projicera den som en speltelefon nÀr den startar. Hur som helst, med lanseringsdatumet nÀrmare bör vi veta mer detaljer nÀr allt blir officiellt. HÄll dig uppdaterad.