Galaxy Fold-kunder fÄr full Äterbetalning om Samsung inte skickar den senast den 31 maj

Galaxy Fold-kunder fÄr full Äterbetalning om Samsung inte skickar den senast den 31 maj

“Samsung Galaxy Fold var nyligen inblandad i kontroverser nĂ€r den stötte pĂ„ skĂ€rmproblem”

Om du har hÄllit en flik i teknikindustrin skulle du veta att Samsung blev det första varumÀrket som kommersiellt lanserade en hopfÀllbar smartphone i form av Galaxy Fold. Men smarttelefonen var nyligen inblandad i en kontrovers, dÀr flera granskare har fÄtt sin Galaxy Fold-skÀrm att utveckla onaturliga stötar eller helt enkelt dö. Efter detta meddelade chaebol till allmÀnheten att Galaxy Fold-smarttelefonen har försenats. Nu har den sydkoreanska jÀtten vidare uppgett att slÀppdatumet för handenheten inte kan bekrÀftas Ànnu.

Samsung Galaxy Fold-kamera

Samsung Galaxy Fold förvÀntades lanseras den 26 april i vissa regioner över hela vÀrlden med en prislapp pÄ 1 980 dollar. Kontroversen tvingade dock Samsungs hÀnder att fördröja lanseringen. Vid den tiden meddelade smarttelefontillverkaren att det nya lanseringsdatumet kommer att tillkÀnnages under de kommande veckorna. Nu har företaget skickat ut ett e-postmeddelande till kunder som har förbokat smarttelefonen. I e-postmeddelandet anges att lanseringsdatumet för Galaxy Fold inte kan bekrÀftas vid denna tidpunkt och att belopp som har debiterats för förbokning Äterbetalas till fullo om de beslutar att annullera sin bestÀllning.

Samsung Galaxy Fold gÄngjÀrn

För att utarbeta, medan Samsung har sagt att det inte finns nÄgot bekrÀftat lanseringsdatum, betonade företaget ocksÄ att det redan hÄller pÄ att förbÀttra Galaxy Fold för att leva upp till höga förvÀntningar. Samsung gav Äterigen en vag tidslinje för de kommande veckorna och om befintliga förbestÀllningskunder bestÀmmer sig för att vÀnta kommer de att vara först i raden för att fÄ enheten nÀr den Àr klar. Och om kunden inte vill vÀnta kan de avbryta bestÀllningen och fÄ Äterbetalningen. I vilket fall som helst, om Samsung inte kan skicka enheten senast den 31 maj, kommer alla bestÀllningar att annulleras automatiskt och Äterbetalningen initieras.

E-postmeddelandet som skickas ut av varumÀrket beskriver ocksÄ stegen och lÀnken dÀr kunderna kan gÄ och avbryta sin bestÀllning.