Galaxy Note10-utgÄvan pÄverkas inte av lanseringen av Galaxy Fold, sÀger Samsungs chef

Galaxy Note10-utgÄvan pÄverkas inte av lanseringen av Galaxy Fold, sÀger Samsungs chef

“Samsung Galaxy Note 10-serien debuterar i augusti, medan Galaxy Fold kanske kommer i butikerna i slutet av juli”

Förseningen av Galaxy Fold-smarttelefonen har lÀmnat Samsung tvÄ flaggskeppslanseringar under andra halvÄret. Den hopfÀllbara handenheten, som ursprungligen var planerad att lanseras den 26 april, kommer farligt nÀra varumÀrkets nÀsta generations Galaxy Note-serie-smartphone. Samsung sÀger dock att den kommande lanseringen av Galaxy Note10-smarttelefonen inte kommer att pÄverka Galaxy Fold eller vice versa. BÄda telefonerna kommer att ha sin egen tidslinje och lanseringsstrategier.

Samsung Galaxy Note10 Pro-5K1

“Galaxy Note 10 kommer att ha sin egen tidslinje för sin debut i augusti, oavsett Galaxy Folds lanseringsschema,” sa en Samsung-tjĂ€nsteman till de koreanska medierna i en ny rapport. “Företaget hĂ„ller samma stĂ„ndpunkt om Galaxy Folds schema.” Detta innebĂ€r att varken Galaxy Fold eller Galaxy Note10-smartphones pĂ„verkar varandras lansering.

Medan tjÀnstemannen inte har avslöjat den exakta tidsramen för Galaxy Fold-utgÄvan, tyder rapporterna pÄ att den kan trÀffa enheten i slutet av juli. Under tiden kommer Galaxy Note10-serien att packas upp vid ett evenemang i New York den 7 augusti. I Är förvÀntas Samsung lansera sÄ mÄnga som tre smartphones, som pÄstÄs kallas Galaxy Note10, Galaxy Note10e och Galaxy Note10 Pro. Precis som Galaxy S-serien kommer handenheten att skilja sig Ät i avdelningarna för kamera, batteri, display, RAM och lagring.

Galaxy-Fold

NĂ€r det gĂ€ller Galaxy Fold verkar Samsung ha strukit ut alla brister och Ă„tgĂ€rdat bildskĂ€rmsfrĂ„gan pĂ„ grund av vilken den drogs tillbaka strax innan den slĂ€pptes. “Företagets tjĂ€nstemĂ€n testar aktivt de hopfĂ€llbara enheterna med anvĂ€ndarprovversioner eftersom de rapporterar fel som uppstĂ„r i olika instĂ€llningar,” sa ett företags insider. En Samsung Display-chef bekrĂ€ftade tidigare ocksĂ„ vid ett offentligt möte att “Displayproblemet har Ă„tgĂ€rdats och företaget Ă€r redo att massproducera de vikbara skĂ€rmarna i enlighet med Samsung Electronics schema.” Det finns ocksĂ„ rapporter som sĂ€ger att företaget Ă€r i samtal med mobiloperatörer om anslutningstester.