Galaxy S10-anvÀndare i USA som lider av allvarliga anslutningsproblem

Galaxy S10-anvÀndare i USA som lider av allvarliga anslutningsproblem

“AnvĂ€ndare kan varken ringa eller ta emot samtal eller ansluta till internet”

Vissa anvÀndare av Galaxy S10 (första intryck) i USA rapporterar fullstÀndig anslutningsförlust, och mÄnga av dem till och med vÀnder sig till Reddit och Samsung Community Forum för att uttrycka sin oro över den nya utgÄvan. Problemet verkar frÀmst pÄverka Sprint-anvÀndare men T-Mobile- och AT&T-prenumeranter har rapporterat liknande problem. Felet eller problemet har skapat ett stort problem för anvÀndarna eftersom det hindrar Galaxy S10 frÄn att ringa eller komma Ät Internet. FrÄn alla diskussioner pÄ sociala medier och forum Àr det troligt att det hÀr Àr mer ett transportproblem snarare Àn ett OEM-relaterat problem.

Samsung Galaxy S10 Plus - presenterad

En liknande anslutningsfrÄga plÄgade Sprint-kunder med iPhone-modeller frÄn 2018 i Är och Sprint lyckades ÄterstÀlla enheterna med full anslutning. Sprint har redan sagt att problemet kommer att ÄtgÀrdas med en programuppdatering men föreslÄr ocksÄ att anvÀndarna följer nÄgra grundlÀggande felsökningssteg för att se om deras enheter kan ÄterstÀlla anslutning. Den enklare metoden Àr att uppgradera till önskad roaminglista, en profiluppdatering, en strömcykel och en fabriksÄterstÀllning. Den mer komplexa metoden riktar Sprint-anvÀndare till att inaktivera band 25 och 41, vars instruktioner finns i denna lÀnk hÀr.

Sprint har fortfarande inte nÀmnt nÀr det planerar att driva programuppdateringen för vad som Àr en mycket allvarlig nÀtverksproblem som plÄgar Galaxy S10-anvÀndare. Transportören har ocksÄ nÀmnt att den Àr villig att byta SIM-kort eller byta enhet med en helt ny enhet om ingen alternativ lösning fungerar för kunderna.

De som berörs av problemet kan besöka Samsung Community Forum och Reddit-trÄden hÀr för att veta mer om hur de kan lösa problemet. AnvÀndare kan ocksÄ ringa Sprints kundtjÀnst och be om den snabbaste lösningen pÄ problemet.

[Previous Story]ASUS lanserar fix för ShadowHammer malware attack

[Next Story]OnePlus 6T, OnePlus 6 OxygenOS betauppdateringar ger UI-optimeringar och förbÀttrad fotoredigerare