Galaxy S10 Àr inte den första telefonen med den nya heta designen som vi alla vill ha

Nya Galaxy S10-lÀcka avslöjar alla lagrings- och RAM-konfigurationer

NÀr Apple introducerade iPhone X förra Äret gjorde det praktiskt taget hakade skÀrmdesigner coola och övertygade alla i branschen att kopiera den. Förnekare dÀr ute kommer att hÀvda att obetydliga telefoner frÄn Sharp och Essential Àr telefondesignerna som inspirerade hackrörelsen, men det Àr knappast vad som hÀnder hÀr. Alla, men Samsung, kopierade hacket eftersom Apple kom ut med en telefondesign som var nÀstan perfekt. IPhone X har en kant-till-kant-skÀrm och den enda betydande ramen finns lÀngst upp, dÀr alla kameror och sensorer Àr placerade. Kloner, förresten, gjorde ett dÄligt jobb med att klona iPhone X, eftersom de flesta enheter dÀr ute har bÄde ett hack pÄ toppen och en ram lÀngst ner.

Samsung hÄller emellertid pÄ att leverera den telefondesign som vi har vÀntat pÄ i flera Är att komma fram, men Galaxy S10 kommer knappast att vara den första telefonen som anvÀnder den nya skÀrmtekniken.

Samsung för nÄgra mÄnader sedan tillkÀnnagav en förÀndring av strategin för sin mobila division och sade att nya innovationer kommer att slÀppa marknaden pÄ mellanklassenheter först, inte flaggskepp, som det var fallet. Företagen tillkÀnnagav sedan mellantelefoner med tre och fyra kameror pÄ baksidan, bÄda först för Samsung. Galaxy S10-versioner förvÀntas komma med trippel- och fyrdubbla linsuppsÀttningar, förresten.

Sedan retade Samsung Galaxy A8s med en skÀrmdesign med ett hÄl högst upp, dÀr kameran skulle placeras. Rapporter hÀvdade senare att Galaxy S10 kommer att anvÀnda samma design nÀsta Är. Det dröjde inte lÀnge förrÀn Samsung presenterade marknadsföringsnamnen för dessa nya Infinity-skÀrmar, med Infinity-O förvÀntas vara skÀrmversionen som Samsung kommer att anvÀnda pÄ Galaxy A8s, S10 och andra telefoner nÀsta Är.

VÀlkÀnd Samsung-insider Isuniversum publicerade under helgen fotot av ett pÄstÄdt skÀrmskydd för Galaxy A8s, som retar en Infinity-O-skÀrmdesign pÄ hela skÀrmen för den kommande mid-ranger:

Den hÀr handenheten har dock fortfarande relativt stora topp- och bottenramar. Liknande lÀckor förra veckan visade pÄstÄdda Galaxy S10 skÀrmskydd med betydligt mindre topp- och bottenramar.

Samma lÀckare för nÄgra timmar sedan publicerade en annan bild, den hÀr gÄngen en teaser för en kommande Huawei-telefon som skulle kunna tappa sÄ snart nÀsta mÄnad, med samma design som Galaxy A8s och Galaxy S10.

Huawei slÀpper vÀrldens första hÄlskÀrmsmobiltelefon före Samsung Galaxy A8s, som slÀpps i december, men A8s kan ocksÄ slÀppas i december, sÄ vem börjar, det vÀntar och ser.
Huaweis offensiv mot Samsung har aldrig försvagats. pic.twitter.com/MqefEgK7j0

– Isuniversum (@UniverseIce) 26 november 2018

Det Àr oklart vad den hÀr enheten kommer att vara, men det Àr osannolikt att det blir en flaggskeppslur. Men teasern föreslÄr att Huawei vill att vÀrlden ska veta att det snart kommer att erbjuda samma nya design som Samsung. Det Àr oklart vem som gör skÀrmarna för Huawei, men den kinesiska displaytillverkaren BOE kan vara en bra kandidat. De tvÄ företagen arbetar ocksÄ med vikbara skÀrmar för en framtida hopfÀllbar Huawei-telefon.

Slutligen en lÀcka frÄn Allt om Samsung erbjuder oss en Ätergivning av Galaxy A8s ovansida. Telefonen tippas för att ha ett kamerahÄl i det övre vÀnstra hörnet, som mÀter 6,7 mm. Samma kÀlla hÀvdar att utskÀrningen av Galaxy S10 kommer att vara 2-3 mm mindre, men större Àn 3 mm.

https://twitter.com/Samsung_News_/status/1066396855175647233

SÄ spÀnnande som denna Infinity-O-design Àr, det finns en nackdel med den: dessa telefoner kommer sannolikt att sakna Face ID-liknande 3D-ansiktsautentiseringsteknik. Med andra ord betyder det att en telefon med Face ID-stöd antagligen skulle behöva borras flera hÄl i skÀrmen.