Galaxy S10 kan ha en spÀnnande helbildsdesign utan hack, rapporterar Bloomberg

Ett verkligt foto av Samsungs Ànnu inte slÀppta Galaxy S10 + lÀckte precis ut

IPhone XR börjar sÀlja i butiker runt om i vÀrlden pÄ fredag, men Apples nya telefon Àr inte det enda som teknikentusiaster kommer att prata idag. Det beror pÄ att en Bloomberg rapport som kördes tidigt pÄ fredagen avslöjar mer information om Samsungs nÀsta generations flaggskeppstelefoner, inklusive Galaxy S10-flaggskeppet och företagets första telefon som nÄgonsin har en hopfÀllbar OLED-skÀrm.

Samsung diskuterar redan med Verizon för att lansera en 5G Galaxy S10 i USA nÀsta Är, Bloomberg sÀger och tycks bekrÀfta vad vi hört tidigare om den kommande flaggskeppsserien.

Galaxy S10 kommer att ha en fingeravtryckssensor under skĂ€rmen, “övervinna Ă„rslĂ„nga utmaningar med att massproducera en sĂ„dan enhet”, enligt personer som Ă€r bekanta med saken (och enligt ett dussin oberoende rapporter som publicerats under de senaste mĂ„naderna) . Galaxy S10 kommer att finnas i tre versioner, inklusive en mer prisvĂ€rd modell som kommer att tilltala en bredare publik. Den billigare versionen har en platt skĂ€rm och kan sakna en fingeravtryckssensor under skĂ€rmen.

Rapporten konstaterar att standard Galaxy S10, som har kodnamnet “Beyond”, har en böjd “Edge” OLED-skĂ€rm precis som sin föregĂ„ngare. Galaxy S10 har dock nĂ€stan ingen ram uppe eller nere. Telefonen kommer att ha ungefĂ€r samma storlek som den nuvarande 5,8-tums Galaxy S9-modellen.

Den mest spĂ€nnande detalj frĂ„n Bloombergs rapporten gĂ€ller kameran. Det Ă€r inte sĂ„ att telefonen kommer att ha en trippel kamera pĂ„ baksidan, utan att “den frĂ€mre kameran Ă€r synlig och undangömt under skĂ€rmen.” Detta verkar innebĂ€ra att Galaxy S10 inte kommer att ha ett hack pĂ„ toppen, inte att vi nĂ„gonsin förvĂ€ntat oss ett, utan snarare ett kamerahĂ„l, en design som företaget nyligen retade för en annan telefon (bilden ovan). Intressant nog spelar Samsung ocksĂ„ tanken pĂ„ att döda hörlursuttaget för Galaxy S10, Ă€ven om det bara Ă€r en prototyp, sĂ€ger rapporten.

Slutligen sÀger rapporten att Samsungs nya telefon kommer att köra Android 9.0 Pie ur lÄdan, vilket knappast Àr en överraskning med tanke pÄ att telefonen ska lanseras nÄgon gÄng under första kvartalet nÀsta Är. Faktisk tillgÀnglighetsinformation diskuterades inte i rapporten, och vi har inte heller nÄgra detaljer om Galaxy S10-priser frÄn Bloomberg.