Galaxy S10 + läckage visar att skärmen ensam blir lika stor som hela Galaxy Note 7

Nya Galaxy S10-läcka bekräftar två spännande funktioner som du förmodligen inte kommer att använda

Kännetecknet för Galaxy Note-telefonerna var skärmstorlek när Samsung lanserade sin första generationens phablet redan 2011. Sedan dess innehöll varje Galaxy Note-telefon som följde en större skärm än Galaxy S-modellerna som föregick dem. Samsung har sedan dess utvecklat ny skärmteknologi som har gjort det möjligt för företaget att minska sidokanterna på telefonen genom att böja skärmen. De övre och nedre ramarna trimmades också, eftersom Samsung flyttade funktioner som fingeravtryckssensorn från framsidan av telefonen till baksidan.

Snabbspolning fram till 2018 och Galaxy S9 + med sin enorma Infinity-skärm är nästan lika stor som Galaxy Note 9. Kommer nästa år kommer Galaxy S10 att göras tillgänglig i upp till fyra storlekar, var och en av dem har ännu bättre skärm- kroppsförhållanden än sina föregångare tack vare en ny Infinity-O-skärmdesign. Och nu berättar en ny läcka att Galaxy S10 + -skärmen ensam kommer att vara lika stor som hela Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 lanserades 2016 och fick kortvarig framgång, eftersom telefonen kom med en betydande oönskad bieffekt: överhettningsbatterier som skulle orsaka explosioner och bränder. Telefonen innehöll en böjd 5,7-tums Super AMOLED-skärm med 1440p-upplösning, men den hade också enorma topp- och bottenramar. Det var normen 2016 när det kom till smartphone-design.

Galaxy S10 + kommer att ha en böjd 6,4-tums skärm, säger rykten, med minimala topp- och bottenramar. Följande bilder, delade på Twitter av Samsungs insider Ice Universe, visar ett påstådt legitimt Galaxy S10 + skärmskydd som läggs ovanpå Galaxy Note 7.

Som du kan se kommer Galaxy S10 + ensam att vara lika stor som hela Galaxy Note 7-telefonen, vilket är en anmärkningsvärd prestation för Samsung. På bara några år har Note 7: s ramar dödats. Skärmskyddet avslöjar att endast en liten högtalarutklippning och två kamerahål finns kvar från den gamla designen på den övre ramen. Fingeravtryckssensorn och de fysiska knapparna som en gång var en del av bottenramen är också borta. Galaxy S10s fingeravtryckssensor finns under skärmen och navigeringsknapparna visas på skärmen som virtuella knappar.

Galaxy S10 + kommer inte ens att vara den st√∂rsta Galaxy S10-versionen n√§sta √•r. 5G-telefonen √§r tippad f√∂r att ha en 6,7-tums sk√§rm och en liknande design. Med detta i √•tanke verkar inte Notfamiljen n√∂dv√§ndigt just nu, med tanke p√• att Galaxy S redan kan leverera den enorma sk√§rmstorlek anv√§ndarupplevelse som Samsung ursprungligen f√∂rest√§llde sig f√∂r Noten f√∂r m√•nga √•r sedan. I sj√§lva verket slutade vi anv√§nda termen “phablet” f√∂r l√§nge sedan, eftersom alla nuvarande telefoner har mycket st√∂rre sk√§rmar √§n n√•gon av deras f√∂reg√•ngare.

Men det betyder inte att Samsung kommer att sluta göra nya anteckningar i framtiden. När allt kommer omkring har dessa enheter en ytterligare ikonisk funktion, den inbyggda S Pen-pennan och alla programvarutrick som följer med den. Not 10 är redan ryktad att ha en 6,75-tums skärm, som knappt blir större än den största Galaxy S10-skärmen.