Galaxy S10 lanseringsdatum bekrÀftades den 20 februari nÀr Samsung skickar inbjudningar till evenemang till media

Ett verkligt foto av Samsungs Ànnu inte slÀppta Galaxy S10 + lÀckte precis ut

Flera oberoende rapporter tidigt pĂ„ torsdag morgon uppgav att Samsung planerar att presentera nĂ€sta generations Galaxy S10-serie flaggskeppstelefoner den 20 februari. Tidigare rykten föreslog att telefonen skulle presenteras under den Ă„rliga Mobile World Congress-mĂ€ssan i Barcelona, ​​Spanien, sĂ„ nyheterna kom som en överraskning.

Överraskande eller inte, dessa rapporter har nu bekrĂ€ftats eftersom Samsung pĂ„ torsdag skickade ut inbjudningar till BGR och andra medier för nĂ€sta Unpacked-evenemang. Och precis som rapporterna frĂ„n tidigare pĂ„ morgonen antydde kommer det inte att Ă€ga rum pĂ„ MWC 2019. IstĂ€llet kommer Samsung att avslöja sina nya flaggskepp vid en dedikerad Unpacked presskonferens i San Francisco onsdagen den 20 februari.

Samsungs flaggskepp Galaxy S9, Galaxy S9 + och Galaxy Note 9-telefoner 2018 kunde inte ha varit mer trÄkiga. De sÄg ut precis som Samsungs flaggskeppssmartphones 2017, men kommer att göra mindre prestandauppgraderingar. De hade inte ens nÄgra nya nya markeringsfunktioner, och Samsungs resultat har fÄtt en stor hit som ett resultat. Apple upplever nÄgot liknande just nu, eftersom försÀljningen av iPhone XR, XS och XS Max har fallit lÄngt under förvÀntningarna.

Det Àr fortfarande oklart om Apples 2019-sortiment för iPhone kommer att hjÀlpa till med att rÀtta fartyget, men vi vet utan tvekan att Samsung har lagt ner arbetet för att vÀnda saker i Är. Företagets Galaxy S10-sortiment har detaljerats i lÀckage, och det verkar vara en riktig vinnare.

Galaxy S10 kommer att ha en komplett redesign som nÀstan helt skÀrmen pÄ framsidan. De enda undantagen Àr smala ramar ovanför och under skÀrmen och ett litet hÄl som skÀrs ut frÄn skÀrmen i det övre högra hörnet för den framÄtvÀnda kameran, eller nÀr det gÀller Galaxy S10 +, framÄtvÀnda kameror.

Samsungs Galaxy S10-telefoner förvÀntas ocksÄ ha nÀsta generations processorer, stora kamerauppgraderingar, ett nytt grÀnssnitt som Samsung kallar ett anvÀndargrÀnssnitt och nya ultraljudssensorer som Àr inbÀddade under skÀrmen. Vi har ocksÄ hört bilda vÀrldens bÀsta Samsung-insider att telefonerna kommer att ha fantastiska nya ytor pÄ baksidan i en mÀngd olika fÀrger.

Tja, Samsung-fans, vĂ€ntan Ă€r nĂ€stan över. Som du kan se i inbjudan som Ă€r inbĂ€ddad nedan debuterar Samsung sina nya telefoner i Galaxy S10-serien den 20 februari. Vi kan ocksĂ„ fĂ„ en ny förhandsgranskning av den ”vikbara smarttelefonen” Galaxy Fold ”under evenemanget, sĂ„ var noga med att markera din kalender.