Galaxy S10 lanseringsevenemang: Titta pÄ livestreamen Unpacked 2019 direkt hÀr

Galaxy S10 release date

Otaliga mÄnader av rykten, rapporter och lÀckor har alla lett till detta ögonblick, nÀr Samsung förbereder sig för att ta scenen för sitt Ärliga Galaxy Unpacked-evenemang. Uppackad 2019 kommer att Àga rum i San Francisco, Kalifornien den 20 februari kl 11 PT / 14:00 ET, och för att fira tioÄrsdagen av sin smarttelefonlinje kommer Samsung att avslöja Galaxy S10 och dess varianter, som inkluderar den större S10 +, den billigare S10e och en 5G-modell.

Samsung har ocksÄ upprepade gÄnger antytt utseendet pÄ sin första vikbara smartphone (som vi förvÀntar oss att kallas Galaxy Fold), men det Àr oklart hur mycket vi faktiskt kommer att se under evenemanget. NÀr allt kommer omkring kommer fokus för denna Unpacked-show att vara flaggskeppet Galaxy S10, och Samsung vill sannolikt inte distrahera konsumenterna.

Om du pÄ nÄgot sÀtt har missat strömmen av lÀckor som har hittat sig pÄ nÀtet de senaste mÄnaderna, tror vi att vi vet ganska mycket allt som finns att veta om de nya telefonerna innan Samsung nÄgonsin tar scenen.

Höjdpunkten i Galaxy S10s designförÀndringar Àr dess Infinity-O-skÀrm, som Samsung först presenterade under utvecklarkonferensen förra Äret. Nyckelfunktionen pÄ skÀrmen Àr dess hÄlslagskamera, vilket eliminerar behovet av ett hack. Samsung kommer ocksÄ att införa en fingeravtryckssensor pÄ displayen pÄ S10 och S10 +, samt en trippelkamera pÄ baksidan, som mÄnga andra Android-telefontillverkare ocksÄ har börjat inkludera.

S10e kommer inte att ha alla klockor och visselpipor frÄn sina större motsvarigheter, men bör konkurrera med iPhone XR (och de andra stora smartphonesna i det prisintervallet) samtidigt som den behÄller samma design som S10. Och sedan finns det 5G Galaxy S10, som sannolikt inte börjar levereras förrÀn 5G-tjÀnsten börjar rulla ut till allmÀnheten.

Detta kommer att bli den mest dramatiska smartphoneuppdateringen som Samsung nÄgonsin har gjort, men frÄgan Àr om det kommer att rÀcka för att bekÀmpa den till synes oÀndliga vÄgen av kinesiska rivaler som tar marknadsandelar Ät vÀnster och höger. Vi fÄr vÀnta och se vad reaktionen Àr under de kommande veckorna.