Galaxy S11 benchmarklÀckage avslöjar telefonens huvudsakliga specifikationer

Galaxy S11 benchmarklÀckage avslöjar telefonens huvudsakliga specifikationer

NÀr Äret nÀrmar sig slutet intensifieras prat om Samsungs nÀsta smarttelefons flaggskepp. Galaxy S11 förvÀntas inte gÄ i butiker förrÀn i början av mars, men vi lÀr oss allt om det innan Samsung fÄr introducera det. I slutet av förra veckan uppstod de första renderingarna för Galaxy S11-versionerna, vilket tyder pÄ att Samsungs nÀsta telefon kommer att se ut som Galaxy Note 10 och ha ett huvudkamerasystem som liknar vad du kan hitta pÄ iPhone 11 och Pixel 4. En helt ny lÀcka ger oss dock en första glimt av Galaxy S11: s specifikationer, och vi har redan bra och inte sÄ bra nyheter om det.

Ett tidigt Geekbench-test (via SamMobile) för en Galaxy S11-modell har upptÀckts online. Det Àr modellnummer SM-G986B, som uppenbarligen kommer att sÀljas som Galaxy S11 5G.

Nya rykten sa att Samsung kommer att ha flera Galaxy S11 5G-versioner i butiker nÀsta Är, inte bara en enda modell, som det var fallet för Galaxy S10-serien. Det betyder att det blir Ànnu billigare att Àga en 5G-enhet.

JĂ€mförelsetestet, sett ovan, avslöjar att SM-G986B har 12 GB RAM-minne och körs pĂ„ Android 10. FrĂ„n utseendet kommer den vanliga Galaxy S11 att spela lika mycket RAM som Plus-versionen – i Ă„r Ă€r det bara Galaxy S10 + kom med 12 GB minne ombord.

Vi tittar tydligen ocksÄ pÄ Exynos 990-versionen av Galaxy S11 5G. Det Àr Samsungs senaste chip som ska tÀvla mot Apples A13 och Qualcomms kommande Snapdragon 865.

Telefonen fÄr 427 och 2326 i det hÀr tidiga Geekbench 5-testet och det Àr hÀr de inte sÄ stora nyheterna kommer in. Det hÀr kan vara ett första riktmÀrke, men poÀngen Àr inte i nÀrheten av vad iPhone 11: s A13 levererar:

HÀr Àr en jÀmförelse mellan huvud:

A13 utplÄnar Exynos 990 i detta test. JÀmförelsetest Àr en sak, och prestanda i verkligheten Àr naturligtvis en annan. Men de nyaste iPhonerna har ingen konkurrent nÀr det gÀller hastighet i verkliga förhÄllanden. Den enda fördelen med de bÀsta Android-telefonerna i 2019 ligger i RAM-avdelningen, med de flesta flaggskepp med 8 GB RAM eller bÀttre. PoÀng kommer sÀkert att förbÀttras för Galaxy S11 nÀr vi nÀrmar oss lanseringen, men det blir intressant att se om Exynos 990 kan nÄ iPhone 11s prestanda i sÄdana tester.

Samsung förvÀntas avslöja Galaxy S11 i mitten av februari, strax före MWC 2020.