Galaxy S11 kan se mycket ut som Note 10, sÀger insiderkrav

Galaxy S11 kan se mycket ut som Note 10, sÀger insiderkrav

Galaxy S10 var Samsungs första flaggskepp som anvÀnde Infinity-O hÄlslagskÀrmar, men inte alla gillade den asymmetriska skÀrmen. Den cirkulÀra eller pillerformade skÀrmutskÀrningen satt nÀra telefonens övre högra hörn snarare Àn i mitten och rymmer upp till tvÄ kameror och en djupgivare, beroende pÄ modell.

Samsung kom sedan ut med Galaxy Note 10 i början av augusti med en liknande skÀrm. Bara den hÀr gÄngen placeras hÄlslagsselfie-kameran mitt pÄ skÀrmen och rymmer bara en enda kamera. Kommer Samsung att kunna förfina den designen pÄ nÄgot sÀtt? En ny lÀcka antyder att Galaxy S11 kommer att ha en Ànnu bÀttre design, men du bör inte bli upphetsad över att Samsung levererar en helt ny version av hÄlslagskameror 2020.

NĂ€sta stora sak inom smarttelefondesign kommer att vara under-display-kameror som möjliggör Ă€kta all-screen-telefoner. Alla i branschen arbetar med den hĂ€r tekniken, men vi har inget sĂ€tt att veta nĂ€r skĂ€rmarna Ă€r redo för bĂ€sta tid. Till den punkten kommer Galaxy S11 att se ut som Galaxy Note 10, sa vĂ€lkĂ€nd lĂ€ckare Ice Universe och tillade att han Ă€r “sĂ€ker” pĂ„ att S11 kommer att ha en hĂ„lslagskĂ€rm, med hĂ„let placerat i mitten:

Det Àr sÀkert att hÄlet pÄ S11 Àr i mitten, men det Àr mindre Àn Note10. Förresten kommer den kommande vivo S5 att vara den minsta hÄltelefonen 2019, bara 3 x mm, vilket Àr en jÀmförelsebild med Note10 och S10. pic.twitter.com/zkxPJC14DB

– Isuniversum (@UniverseIce) 11 november 2019

LÀckaren skapade till och med en rendering och försökte förestÀlla sig hur Galaxy S11 kan se ut:

HÄlet blir mindre Àn pÄ not 10, sÀger lÀckaren, men inte sÄ litet. Med andra ord kommer Galaxy S11 att se nÀstan exakt ut som Note 10 pÄ avstÄnd, vilket inte Àr nÄgot som har fungerat alltför bra för Samsung tidigare. En av anledningarna till att Galaxy S9 sÄlde sÀmre Àn förvÀntat var designen. Telefonen sÄg för mycket ut som Galaxy S8, eftersom Samsung försökte och misslyckades med att replikera Apples designstrategi.

En ny lÀcka hÀvdade att Samsung kommer att lÀgga till 3D-kameror pÄ framsidan av Galaxy S11 som skulle stödja 3D-ansiktsigenkÀnning. Men sÄdan teknik behöver för nÀrvarande mer Àn bara en framÄtvÀnd kamera, vilket förklarar varför iPhone 11 har samma hack som iPhone X, eller varför Pixel 4 har en enorm ram uppe.

En annan lÀcka gav andra detaljer om Galaxy S11-designen och sa att alla fem Galaxy S11-modellerna, frÄn den minsta till den största, kommer att ha böjda skÀrmar, nÄgot som Ice gör ovan. Intressant nog var Ice mycket kritisk mot Samsung under sommaren för att döma en pÄstÄdd vattenfallskÀrm för not 10. SkÀrmen med dubbla kanter har krökningar som Àr mer framtrÀdande och gÄr nÀstan till baksidan av telefonen. Medan Huawei redan lanserade en telefon med en vattenfallskÀrm i Är, Mate 30-serien, finns det ingen indikation pÄ att Galaxy S11 kommer att ha en vattenfallskÀrm.

Som sagt, vi har Ànnu inte sett nÄgra Galaxy S11-renderingar baserat pÄ lÀckta CAD-mönster som skulle bekrÀfta dessa lÀckor, och vi kan behöva vÀnta ett tag pÄ dem. Samsung förvÀntas lansera telefonen i mitten till slutet av februari.