Galaxy S8 fÄr inte den avancerade Harman-ljudupplevelsen du ville ha

Galaxy S8 fÄr inte den avancerade Harman-ljudupplevelsen du ville ha

En av de stora sakerna med det nyligen tillkÀnnagivna Samsung-Harman-avtalet Àr att fler av Samsungs enheter, inklusive avancerade smartphones, kommer att komma med Harman-ljud i framtiden. Men bli inte för upphetsad över det Ànnu. Samsung kan vara redo att betala 8 miljarder dollar för Harman, vilket rÄkar vara det största köpet i Samsungs historia, men det tar ett tag tills Galaxy S Àr utrustad med Harman-ljudteknik.

MISS INTE: HTC presenterade precis en av de bÀsta Android-telefonerna 2016, men du kan inte ha en

NÀr han pratade med reportrar vid Samsung Electronics kontorsbyggnad i Seocho i Seoul, Korea, rensade Harmans VD Dinesh Paliwal luften angÄende Samsungs avsikt med Harman. MÄnga spekulerade pÄ att Samsung kanske ville bygga sin egen smarta bil med hjÀlp av Harman. Samsung förnekade dessa pÄstÄenden förra veckan, och Paliwal förstÀrkte tanken att Samsungs Harman-köp inte handlar om biltillverkning.

“Under den senaste veckan sedan Samsung-Harman-affĂ€ren har vi besökt mĂ„nga viktiga bilkunder globalt och försĂ€krat oss om att vi vill bli primĂ€r lösningsleverantör, Tier 1”, sĂ€ger VD, Korea Herald rapporter. “(Vi sĂ„g till) att vi inte vill göra biltillverkning”, tillade han.

Paliwal kommer att fortsÀtta att leda Samsungs Harman-enhet nÀr köpet Àr klart. Och biltillverkare kommer att vara mÄlkunderna för Samsung.

Harmans VD kommenterade ocksÄ om framtida Samsung-smartphones och Harman-ljud.

“Eftersom vi Ă€r globalt ledande inom ljudteknik planerar vi att skapa nya möjligheter genom att anvĂ€nda ljudteknologin i Samsungs smartphones och hushĂ„llsapparater,” sa Paliwal. “Vi kan anvĂ€nda Harmans lyxiga ljudteknik i Galaxy S-serien eventuellt under 2018.”