Galaxy Z Fold 2-tryck gör lÀckage före officiell avslöjande

Galaxy Z Fold 2-tryck gör lÀckage före officiell avslöjande

LĂ€ckade renderingar verkar visa upp den slutgiltiga designen av Galaxy Z Fold 2.
Detaljer om Samsungs uppföljning av Galaxy Fold har dykt upp i otaliga lÀckor, men det hÀr kan vara vÄr första titt pÄ telefonen som kommer att lanseras senare i Är.
Samsung sĂ€ger att det kommer att meddela “fem nya kraftenheter” vid sitt Galaxy Unpacked-evenemang den 5 augusti, och det verkar troligt att Galaxy Z Fold 2 kommer att vara en av dem.


Oavsett hur kaotisk vÀrlden blir, kan vi alltid lita pÄ att Samsung-telefoner lÀcker ut veckor innan de officiellt presenteras. Tidigare denna mÄnad tillkÀnnagav Samsung att det skulle vara vÀrd för en Galaxy Unpacked-hÀndelse den 5 augusti klockan 7 PT / 10:00 ET med det senaste ekosystemet för Galaxy-enheter. Detaljer om nÀmnda enheter har lÀckt ut flera gÄnger, men pÄ mÄndag kanske vi har fÄtt vÄr första titt pÄ den slutliga designen av Galaxy Z Fold 2.

Om du har följt med Samsung-lÀckor vet du att uppföljningen till 2019: s Galaxy Fold nu ryktas kallas Galaxy Z Fold 2 för att Äterspegla det faktum att den ingÄr i samma produktlinje som Galaxy Z Flip, som just sÄ rÄkar ha sÄlt bÀttre och fÄtt en mer positiv reaktion Àn Fold. Vi har sett rykten och rapporter om specifikationerna och funktionerna i Z Fold 2, men en ny lÀcka frÄn Ishan Agarwal verkar visa upp designen. PÄ mÄndagen delade Agarwal vad som verkar vara officiella Ätergivningar av alla nya enheter.

Renderingen av Galaxy Z Fold 2 Àr suddig och har lÄg upplösning, men om detta Àr legitimt verkar det bekrÀfta nÄgra av lÀckorna vi har rapporterat om under de senaste mÄnaderna. Exempelvis verkar kameraarrayen likna den pÄ Galaxy S20-serien, men med en uppdaterad design som matchar Galaxy Note 20. Vi fÄr ocksÄ en glimt av den pÄstÄdda 6,23-tums omslagsskÀrmen, som Àr vÀsentligen större Àn den 4,6-tums externa skÀrmen pÄ den ursprungliga vikningen. Slutligen Àr det svÄrt att sÀga pÄ grund av bildens kvalitet, men jag kan inte se ett skÄr pÄ huvudskÀrmen, vilket Àr i linje med rykten som tyder pÄ att Samsung kommer att ersÀtta den fula hacken med en hÄlslagsselfie-kamera.

Tweeten inkluderar ocksÄ högre kvalitet pÄ andra enheter som vi förvÀntar oss vid Unpacked-evenemanget.

I ett blogginlĂ€gg pĂ„ mĂ„ndag bekrĂ€ftade TM Roh, chef för Samsungs mobilverksamhet, att Galaxy Unpacked-hĂ€ndelsen i augusti kommer att innehĂ„lla ”fem nya kraftenheter.” Baserat pĂ„ vad vi hittills har sett och hört tror vi att valet kommer att inkludera Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Watch 3 och Galaxy Buds Live. Med det sagt har nyligen rykten föreslagit att Samsung kanske inte Ă€r redo att prata om Z Fold 2 Ă€nnu, sĂ„ en av de fem enheterna som Roh hĂ€nvisar till i sitt blogginlĂ€gg kan istĂ€llet vara Galaxy Note 20 Ultra.